Nu bij full service auto- en bandenbedrijf Bandeko (Lisse) 10% Bol van Voordeel korting op bijna alle werkzaamheden en onderdelen/accessoires. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Nu bij full service auto- en bandenbedrijf Bandeko (Lisse) 10% Bol van Voordeel korting op bijna alle werkzaamheden en onderdelen/accessoires.

Bandeko bol van voordeel korting

De auto, het geeft ons vrijheid en we kunnen bijna niet meer zonder maar het is wel zo prettig als de auto het doet en veilig is. Met onze partner Bandeko is dat geen probleem want je kunt er terecht voor een volledig servicepakker voor je auto. Van banden tot reparatie en van onderhoud tot autoschade.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting op bijna alle werkzaamheden en onderdelen/accessoires bij Bandeko (Lisse). Denk hierbij aan zaken zoals: Reparatie, Onderhoud, Aircoservice, Autoschade, APK en trekhaken. Alleen met autobanden is Bandeko al één van de goedkoopste van Nederland, daar zit alle korting al in de prijs verwerkt.

Kom eens langs en profiteer van deze aanbieding en ontdek onze service, kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Bandeko bol van voordeel korting

Over Bandeko
Bandeko biedt meer dan de naam doet vermoeden!
Bandeko is een onafhankelijk banden- en auto- servicebedrijf en bestaat in de huidige samenstelling reeds meer dan 25 jaar. Hun doelstellingen zijn tevreden klanten, eerlijke prijzen en goede kwaliteit leveren. De afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt richting een professionele en klantgerichte organisatie, komende vanuit het specialisme van gebruikte autobanden in de jaren tachtig. Nu is Bandeko een RDW erkend bedrijf op een moderne verzorgde locatie.

Bandeko bol van voordeel korting

Wat: 10% korting op bijna alle werkzaamheden en onderdelen/accessoires bij Bandeko
Waar: Vennestraat 33, Lisse
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: Bel voor afspraak 0252-419301, lisse@bandeko.nl en www.bandeko.nl

Bandeko bol van voordeel korting

Loading