15% korting op alle soorten hardglas en interieurglas bij onze partner Van der Meer Multiglas in Sassenheim - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 06/06/2023

Scroll to top

Top

15% korting op alle soorten hardglas en interieurglas bij onze partner Van der Meer Multiglas in Sassenheim

15% korting op alle soorten hardglas en interieurglas bij onze partner Van der Meer Multiglas in Sassenheim

Van der Meer Multiglas uit Sassenheim is al meer dan 25 jaar de glasspecialist van de Duin- en Bollenstreek. Sinds begin 2020 heeft het bedrijf een nieuwe directie die het vakmanschap naar een nog hoger niveau tilt. En daar profiteer je van als je een Bol van Voordeelpas hebt.

Alle soorten glas
Als specialist in alle soorten glas is Van der Meer Multiglas jouw adres voor het vensterglas in je kozijnen, het figuurglas of glas in lood in je voordeur, de glazen tussendeur in je woonkamer, de glazen tafel in de eetkamer, de maatgemaakte douchewanden en douchedeur in je badkamer, de geslepen spiegel boven de wasbak en de glazen achterwand in je keuken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over glazen puien, serres, lichtstraten enzovoort.

Wat is hardglas?
Glasscherven zijn scherp en dus gevaarlijk. Door glas een speciale hittebehandeling te geven, wordt het veel sterker. En áls het breekt, is het in allemaal kleine stukjes waar je je niet aan snijdt. Glas dat deze hittebehandeling heeft ondergaan heet hardglas. Hardglas wordt onder meer gebruikt voor glazen deuren en douchewanden. Ook voor een glazen keukenachterwand raden we gehard glas aan.

Wat is interieurglas?
Je kunt glas in twee groepen verdelen: vensterglas en interieurglas. Dus glas voor ramen en glas in de rest van je huis. Die onderverdeling is een beetje verwarrend, want glas in een deur is vensterglas, maar een geheel (hard)glazen deur is dan weer interieurglas. Wat je moet onthouden: de korting geldt voor spiegels, spiegelwanden, hardglazen deuren, glazen tafels, glaswanden, douchedeuren en -wanden.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner Van der Meer Multiglas uit Sassenheim 15% korting op alle soorten hardglas en interieurglas. Op maat gemaakt, geheel in overeenstemming met je wensen. De korting van 15% geldt voor het glas, niet voor eventuele plaatsingskosten. Je ontvangt van tevoren een duidelijke offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Over Van der Meer Multiglas
Van der Meer Multiglas is vakkundig installateur van alle soorten glas: dubbelglas, HR++ glas, tripleglas, veiligheidsglas, figuurglas, hardglazen deuren en puien, douchewanden, spiegels, glazen keukenachterwanden, glas in lood en meer.

van der Meer Multiglas Bol van Voordeel

Wat: 15% korting op alle soorten hardglas en interieurglas.
Waar: Industriekade 32, 2172 HW Sassenheim.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Info: 0252-221910, info@vandermeermultiglas.nl, www.vandermeermultiglas.nl

Loading