15% korting op de stoere Micro step en bijbehorende accessoires voor kinderen en volwassenen! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

15% korting op de stoere Micro step en bijbehorende accessoires voor kinderen en volwassenen!

korting-micro-step-poppenkraam

We gaan met z’n allen weer naar buiten! Lekker spelen in de zandbak, steppen door de buurt, hutten bouwen, verstoppertje spelen, schommelen… Het wordt weer een heerlijke tijd.

De actie
Bij de Poppenkraam kun je altijd slagen voor leuk buitenspeelgoed. Helemaal met deze actie! Jde ontvangt bij de Poppenkraam in Noordwijk 15% korting op alle Micro producten en accessoires. De Poppenkraam heeft steps voor zowel kinderen als volwassenen in het assortiment. Alle modellen staan klaar voor een proefritje in de winkel.

Voor elke leeftijd
Bij de Poppenkraam heb je Micro steps voor verschillende leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld een step voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar, of een stuntstep voor jonge stunters van 5 tot 12 jaar, een lichte loopfiets voor peuters en kleuters in de leeftijd van 2,5 tot 5 jaar, een stabiele step voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een 3-in-1-step voor kinderen vanaf 1 jaar die te gebruiken is als zitfiets, loopfiets en step.

Tieners en volwassenen
De Micro step is niet alleen voor de kleine kinderen, juist ook tieners en volwassenen behoren tot de doelgroep van het merk. De Poppenkraam heeft daarom ook Micro steps voor grotere afstanden en woon/werkverkeer. Deze steps zijn geschikt vanaf 10 jaar. Het voetplateau bij deze step is extra laag, waardoor je heel comfortabel kunt steppen. De steps zijn inklapbaar zodat de step makkelijk mee kan in de auto op vakantie of in de trein. Handig voor als je naar je werk gaat!

actie-micro-step-poppenkraam-assortiment

Stimuleert de ontwikkeling
De Micro steps zorgen voor veel speelplezier en helpen ook nog eens bij de ontwikkeling van een kind. Door de twee voorwielen van de Mini-Micro en de Micro steps oefenen de kinderen de motoriek en balans door de ‘leun-en-stuur’-methode. Het is nagenoeg onmogelijk met de step te vallen en de step blijft staan als je hem loslaat. Daarnaast ondersteunt de step in de ontwikkeling van coördinatie en motorische vaardigheden van het kind.

Garantie
Alle Micro steps en loopfietsen zijn licht van gewicht en hebben pu-wielen die geschikt zijn voor alle soorten ondergrond. Je ontvangt twee jaar garantie op de steps bij normaal gebruik. Bovendien zijn alle onderdelen vervangbaar. Het maximum gewicht staat per step op de doos.

Wat: 15% korting op Micro producten en accessoires voor kinderen en volwassenen bij de Poppenkraam
Waar: Kerkstraat 9B, 2201 KK, Noordwijk
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-3612330, mail@depoppenkraam.nl en www.depoppenkraam.nl

Logo de Poppenkraam

Loading