15% korting op een Hoog-Laag elektrisch verstelbare boxspring bij Bouckaert Slaapcomfort in Noordwijkerhout. Zo volmaakt kan slapen zijn! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 21/03/2023

Scroll to top

Top

15% korting op een Hoog-Laag elektrisch verstelbare boxspring bij Bouckaert Slaapcomfort in Noordwijkerhout. Zo volmaakt kan slapen zijn!

Bouckaert Bol van Voordeel

Niets is zo belangrijk voor uw gezondheid, energieniveau en humeur als een goede nachtrust. Bij Bouckaert Slaapcomfort in Noordwijkerhout weten ze daar alles van en met hun uitgebreide kennis en assortiment zorgen zij ervoor dat je elke nacht heerlijk wegdroomt. Ook als het gaat om zorgbedden.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je maar liefst 15% op Hoog-Laag elektrisch verstelbare boxspring met soepele schouder- en/of heupzone. Gecombineerd met hun 7-zone pocketveer matrassen met natuurlatex afdeklaag en voorzien van hun zeer zachte schouder- en heupzone. Zo heb je het perfecte slaapsysteem gecombineerd met alle gemakken.

Natuurlijk is het bezorgen en monteren in de regio GRATIS!

Bouckaert Bol van Voordeel

Over Bouckaert Slaapcomfort
Bouckaert Slaapcomfort is de winkel van Rob en Miriam Bouckaert.  Rob zit al meer dan 35 jaar in de beddenbranche en heeft bij diverse beddenwinkels zijn ervaring opgedaan. In omgeving Noordwijkerhout is hij inmiddels een bekend gezicht. Samen met zijn vrouw, Miriam die ruim 20 jaar ervaring heeft, zijn zij hun droom achterna gegaan door 2 jaar geleden hun eigen beddenzaak te beginnen. Zoals je van hen wellicht gewend bent, gaat hun service erg ver. Pas als de klant tevreden is, zijn zij dat ook!

Voor hun klanten doen ze letterlijk en figuurlijk alles zo komen zij bijvoorbeeld zelf je aangekochte bed plaatsen, dus geen vreemde mensen over de vloer. Ook kunnen klanten hen bellen en dan gaan zij naar hun toe als ze dat willen. Natuurlijk is Bouckaert Slaapcomfort een CBW-erkende woonwinkel.

Wat: 15% korting op Hoog-Laag elektrisch verstelbare boxspring met soepele schouder- en/of heupzone
Waar: Smederij 2, 2211 SM Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252- 745083, info@bouckaertslaapcomfort.nl en www.bouckaertslaapcomfort.nl

 272 total views,  2 views today