Heerlijk pannenkoeken eten en ook nog eens iedere tweede pannenkoek GRATIS. Nu bij Pannenkoekenhuis Vrouw Holle (Lisse) met je Bol van Voordeelpas. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/07/2019

Scroll to top

Top

Heerlijk pannenkoeken eten en ook nog eens iedere tweede pannenkoek GRATIS. Nu bij Pannenkoekenhuis Vrouw Holle (Lisse) met je Bol van Voordeelpas.

2e pannenkoek gratis vrouw Holle Lisse Bol van Voordeel

Pannenkoeken eten is altijd een feestje! Gezellig met de kids, je familie of je collega’s of gewoon omdat het zo lekker is. Kies een lekkere pannenkoek en geniet van deze heerlijke Hollandse lekkernij. Ga je voor de klassieke stroop of poedersuiker of liever een andere topping?

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Pannenkoekenhuis Vrouw Holle iedere 2e pannenkoek GRATIS. Zij hebben vele tientallen verschillende pannenkoeken van spek tot poedersuiker, van ijspannenkoek tot hartige pannenkoek en voor volwassen en voor kids. Dus voor ieder wat wils!

Let op! De goedkoopste van de twee pannenkoeken krijg je gratis. Deze actie is alleen geldig na telefonische reservering onder vermelding van “Bol van Voordeel actie”. Niet mogelijk i.c.m. andere acties.

2e pannenkoek gratis vrouw Holle Lisse Bol van Voordeel

Over Vrouw Holle
Vrouw Holle is gehuisvest in een meer dan 100-jaar oude boerderij in het centrum van Lisse. En zij verwennen je graag met ambachtelijk gebakken pannenkoeken, heerlijke lunch, perfect diner; zowel in ons restaurant, serre of op een van onze gezellige terrassen.

Tevens is Vrouw Holle een ideale locatie voor je speciale gelegenheden, b.v. verjaardag, trouwerij of receptie.

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: vanaf  11:00 uur
Zondag vanaf 14:00 uur

Wat: Iedere 2e pannenkoek GRATIS bij Pannenkoekenhuis Vrouw Holle
Waar: Kanaalstraat 22a, Lisse
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas en van te voren reserveren o.v.v. Bol van Voordeel actie. Niet geldig i.c.m. andere acties.
Info: 0252 – 413739, www.vrouwhollelisse.nl, vrouwholle@vrouwhollelisse.nl

 

5,004 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag