Bij onze partner Comfort Living nu 20% Bol van Voordeel korting op al hun massagestoelen en massageapparaten. Dus dat wordt heerlijk en gezond relaxen geblazen - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Bij onze partner Comfort Living nu 20% Bol van Voordeel korting op al hun massagestoelen en massageapparaten. Dus dat wordt heerlijk en gezond relaxen geblazen

comfort living 20% korting Bol van Voordeel

Al een aantal jaren maken de massagestoelen in Nederland een opmars en dat is logisch want zo’n massagestoel biedt je heel veel voordelen. Je kan een massagestoel gebruiken om therapeutische verlichting te bieden maar u kunt een dergelijk stoel ook inzetten voor een beetje extra ontspanning of ter preventie. Want een massagestoel zorgt o.a. voor verminderde stress, verbeterde bloedsomloop, minder rugpijn, verbeterde slaap, versneld herstel en algemeen welzijn. De experts van Comfort Living kunnen je hierin in detail adviseren.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je maar liefst 20% korting op alle massagestoelen en masssageapparaten van Comfort Living (Hillegom). Bezoek hun showroom en probeer hun uitgebreide collectie massagestoelen en – apparaten.

20% comfort living Bol van Voordeel

Over Comfort Living
Comfort Living is de exclusieve leverancier in de Benelux van de topmerken Panasonic, Fuji, Sanyo en Massani. Hiermee kies je niet alleen voor de beste massagestoelen ter wereld met medisch bewezen effect, maar ook voor het beste voor je gezondheid.

Kies je voor een mooie relaxfauteuil en complete massagestoel die past in je woonkamer? Of haal je de wereldtop onder de massagestoelen in huis? Test en bekijk de mogelijkheden in hun showroom in Hillegom.

Kom langs en laat je overtuigen door de kwaliteit van de massagestoelen. Zij hebben altijd de beste massagestoelen staan, waaronder merken als Panasonic, Fuij en Massai. Dit zijn top A-merken als het gaat om massagestoelen!

Natuurlijk kun je bij hen ook gebruik maken van een lease regeling!

Wat: 20% korting op de hele collectie van Comfort Living
Waar: Arnoudstraat 15a, Hillegom
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 030-267 95 06, info@comfortliving.nl, www.comfortliving.nl

Loading