Het hele jaar door 25% korting op een uur Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout. Kies je arrangement met PlateGrill dan krijg je 10% korting op dat arrangement. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Het hele jaar door 25% korting op een uur Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout. Kies je arrangement met PlateGrill dan krijg je 10% korting op dat arrangement.

all american Bowling Bol van Voordeel

Volop genieten wie wil dat nu niet? Dat kan nu bij All American Bowling! Want naast en lekker potje bowlen kan je ook nog eens lekker genieten van smakelijk kwaliteitsvlees van de plategrill. En met Bol van Voordeel kan je nog eens met extra voordeel genieten. Ook leuk voor een familie-/vrienden-/bedrijfsuitje!

De actie
Met je Bol van Voordeelpas krijg je een 25% korting op een uur bowlen bij All American Bowling. En als je een arrangement reserveert/bestelt met een Plategrill krijg je 10% korting op dat arrangement. Dus lekker bowlen en daarna lekker napraten…. maar liefst niet met een volle mond.

Over Plategrill arrangementen
Heerlijk aan tafel kokkerellen op de MultiPlate Grill zonder boter of olie toe te voegen. Heerlijk, gezond en gezellig! met heerlijk gemarineerd vlees en/of vis. Kinderen voor de halve prijs!! Meer info? Klik hier


Over All AmericanBowling

All American Bowling met schitterende beelden van het typische American High Life. Het lijkt of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. En dat is nog maar het begin, want zij zijn niet alleen een schitterende bowling. Ze bieden ook Music Video Light Shows en sportieve Party Fun For Everyone.

Ieder weekend wordt een bezoek aan deze bowling een compleet American Sensation. Ze hebben een heerlijke variatie aan cocktails & beers & drinks. Je maakt de party helemaal af als je met je vrienden of familie je eigen Grill Plate dinner maakt. Dan heb je een All American Party die absoluut voor herhaling vatbaar is. Kortom, wie in is voor een All American Sensation, gaat dat beleven bij All American Bowling Noordwijkerhout.

Openingstijden All American Bowling
Maandag: 17:00 – 23:00 uur
Dinsdag en Woensdag: 14:00 – 23:00 uur
Donderdag: 13:00 – 23:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 13:00 – 00:00 uur
Zondag: 13:00-22:00 uur

Vakanties
Maandag: 17.00 – 23.00 uur
Dinsdag t/m Zondag: 12.00 – 23.00 uur

Wat: 25% korting op een uur Bowlen. Op PlateGrill arrangementen 10% korting.
Waar: Langelaan 2, Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 372 202 en info@allamericanbowling.nl en www.allamericanbowling.nl

Loading