25% korting op tempered glass voor je smartphone bij Telecombinatie Luijk! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/02/2019

Scroll to top

Top

25% korting op tempered glass voor je smartphone bij Telecombinatie Luijk!

telecombinatie-carepair-tempered-glass-korting

De meeste mobiele telefoonabonnementen lopen één of twee jaar. Het komt vaak genoeg voor dat we in die periode onze smartphone een keer ongelukkig laten vallen. Of misschien wel twee keer. Het is prettig wanneer je scherm dan op een veilige manier gerepareerd wordt. En het liefst natuurlijk zonder dat je je smartphone, tablet of zelf je laptop wekenlang kwijt bent.

Telecombinatie Luijk
Bij Telecombinatie Luijk in Lisse kunnen ze je niet alleen informeren en adviseren over mobiele toestellen en abonnementen, ze kunnen je mobiele telefoon ook voorzien van de juiste reparatie.

De actie
In de meeste gevallen kun je hier je telefoon laten repareren, terwijl jij in de winkel wacht. Dat is fijn, want zo ben je je smartphone niet dagen kwijt. Wel zo handig in dit sociaal digitale tijdperk. Als pashouder van Bol van Voordeel profiteer je standaard van 25% korting op tempered glass. Het tempered glass wordt gratis geplaatst op je smartphone. Telecombinatie CaRepair werkt op basis van no cure, no pay.

Naast deze actie heeft Telecombinatie Luijk nog een mooie Bol van Voordeel actie namelijk gratis een accessoire t.w.v. bij het afsluiten of verlengen van een telefoonabonnement. Klik op deze link voor meer info.

Tempered glass
Tempererd glass is een harde soort beschermingsglas waardoor schermbreuk haast niet meer voor kan komen. Het heeft geen negatief effect op de gevoeligheid van je touchscreen. Zo weet je zeker dat je jouw abonnementsperiode goed doorkomt.

Over Telecombinatie Luijk
Sinds 1998 kun je Telecombinatie Luijk vinden in Lisse. Nu nog steeds wordt de winkel heel goed bezocht. Dat Telecombinatie Luijk een begrip is in en rond de Bollenstreek, danken ze aan het goed geïnformeerde personeel die altijd voor de klant klaarstaat. Het belangrijkste doel van Telecombinatie Luijk is de klant bedienen van de nieuwste toestellen in combinatie met de slimste abonnementen. Daarnaast willen ze steeds meebewegen met de markt die heel snel veranderd.

Zakelijk klanten kunnen overigens terecht bij bij SBS (Smart Business Solutions) Luijk op de Vennestraat 11R te Lisse.

Wat: 25% korting op tempered glass, inclusief gratis plaatsing op je smartphone
Waar: Kanaalstraat 29, 2161 JA in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-418438, info@sbs-luijk.nl en www.telecombinatie.nl/telefoonwinkels/lisse

 

3,915 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag