Skip to main content

Kom lekker genieten van Asian Fusion Style eten bij Hanami in Lisse. En special van Bol van Voordeel pashouders een gratis cocktail naar keuze als welkomstdrankje.

Asian Fusion eten is populair vanwege de unieke mix van smaken uit verschillende Aziatische keukens. Het combineert traditionele gerechten met moderne technieken, wat zorgt voor spannende en vernieuwende smaakervaringen.

Het is genieten van een perfecte balans van zoet, zuur, zout en umami, wat elke hap bijzonder maakt. De verrassende combinaties en visueel aantrekkelijke presentaties maken het een avontuurlijke reis voor iedereen.

De actie / aanbieding

Als je als Bol van Voordeel pashouder komt dineren of lunchen bij Hanami Lisse krijgt het hele gezelschap een gratis cocktail naar keuze. Veel leuker kan een lunch of diner niet beginnen!

Graag bij het maken van de reservering aangeven dat u gebruik wilt maken van de Bol van Voordeel aanbieding en neem de pas ook mee naar het restaurant. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor andere producten of contanten.

Over Hanami Lisse

In Lisse vind je restaurant Hanami, een modern Aziatisch Fusion-Restaurant. De naam Hanami betekent “kijken naar bloemen” in het Japans. Maar ook tijd om te proosten, te genieten of juist kalm te reflecteren.

Hierdoor geïnspireerd, streven wij ernaar om u een gezellige, sfeervolle en natuurlijk een heerlijk avondje uit te bezorgen. Met Hanami brengen wij onze passie voor goed eten en gastvrijheid tot leven

Concept Hanami

Bij restaurant Hanami kun je voor een vaste prijs urenlang onbeperkt genieten van vers bereidde gerechten in fusion style met authentieke smaken. Je kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen.

Na het nuttigen van het gehele gerecht kan je weer een nieuw gerecht bestellen. Het aantal gangen bepaal jezelf. Kortom: Onbeperkt genieten voor een vaste prijs!

Prijzen Hanami

Dinsdag t/m donderdag € 39,50 p.p
Vrijdag t/m zondag € 44,50 p.p
Kinderen 4 t/m 6 jr € 18,50 p.p
Kinderen 7 t/m 10 jr € 26,50 p.p

Alle prijzen zijn exclusief dranken en dessert. Aan tafel wordt geen kraanwater geserveerd. Op de volgende feestdagen geldt het weekendtarief: Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Moederdag, Hemelvaart, 1e en 2e Pinksterdag, Vaderdag. Voor kerstavond en beide kerstdagen (24-25-26 december) gelden andere tarieven.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag t/m Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00

Wat: Gratis Cocktail naar keuze voor het hele gezelschap
Waar: Heereweg 10, Lisse
Hoe: Geef bij het reserveren je Bol van Voordeel pasnummer door en neem de pas mee
Informatie: www.hanami-lisse.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0252-433030