Skip to main content

Voordeel bij Bouckaert Slaapcomfort. € 500,- korting bij aankoop van boxspring “Comfort” en tevens twee gratis kussens t.w.v. € 39,95 per stuk.

Niets is zo belangrijk voor uw gezondheid, energieniveau en humeur als een goede nachtrust. Bij Bouckaert Slaapcomfort in Noordwijkerhout weten ze daar alles van en met hun uitgebreide kennis en assortiment zorgen zij ervoor dat je elke nacht heerlijk wegdroomt.

De actie / aanbieding

Bij Bouckaert Slaapcomfort krijg je € 500,- korting (nu voor € 2.399,- i.p.v. € 2.899,-) op boxspring “Comfort” (140/160/180 x 200 cm). Let op deze Bol van Voordeel actie geldt niet in combinatie met andere acties.

Tegen meer prijs tevens leverbaar in 210 cm & 220 cm lengte. En natuurlijk gratis bezorgen en monteren in de regio en het afvoeren van het oude bed.

Over Bouckaert Slaapcomfort

Bouckaert Slaapcomfort is de winkel van Rob en Miriam Bouckaert. Rob zit al meer dan 35 jaar in de beddenbranche en heeft bij diverse beddenwinkels zijn ervaring opgedaan. In omgeving Noordwijkerhout is hij inmiddels een bekend gezicht. Samen met zijn vrouw, Miriam die ruim 20 jaar ervaring heeft, zijn zij hun droom achterna gegaan door 5 jaar geleden hun eigen beddenzaak te beginnen. Zoals je van hen wellicht gewend bent, gaat hun service erg ver. Pas als de klant tevreden is, zijn zij dat ook!

Voor hun klanten doen ze letterlijk en figuurlijk alles zo komen zij bijvoorbeeld zelf je aangekochte bed plaatsen, dus geen vreemde mensen over de vloer. Ook kunnen klanten hen bellen en dan gaan zij naar hun toe als ze dat willen. Natuurlijk is Bouckaert Slaapcomfort een CBW-erkende woonwinkel.

Wat: € 500,- korting op boxspring “Comfort” incl. 2 gratis kussens t.w.v. € 39,95 per stuk
Waar: Smederij 2, 2211 SM Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252- 745083, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.bouckaertslaapcomfort.nl