Afvallen en op gewicht blijven: 12,5% korting op het PowerSlim starterspakket en een gratis intake gesprek - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 26/10/2021

Scroll to top

Top

Afvallen en op gewicht blijven: 12,5% korting op het PowerSlim starterspakket en een gratis intake gesprek

Power Slim Balanzeexs

Een gezond gewicht is belangrijk voor een gezond en gelukkig leven. Er zijn al vele diëten en methoden bedacht in de loop der jaren maar er zijn een maar een paar die echt werken en ook blijvend resultaat hebben. Een van deze methoden is PowerSlim.

De actie
Speciaal voor Bol van Voordeel pashouders biedt onze partner Balanzeexs het PowerSlim starterspakket aan met 12,5% korting. Je betaalt geen € 159,- maar slechts € 139,- voor dit pakket. Daarnaast krijg je ook een gratis intakegesprek.

PowerSlim Starterspakket
Dit is een volledig pakket met een variatie van 46 PowerSlim producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Hierbij zitten ook weekmenu’s en overheerlijke recepten voor een goede start van het programma inbegrepen. Probeer uit wat je lekker vindt en stel daarna zelf je menu samen of gebruik het PowerSlim kookboek met voorbeeldmenu’s.

Over PowerSlim
PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Hierbij wordt uitgegaan van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De ervaren diëtisten van PowerSlim hebben met hun kennis en jarenlange ervaring het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Dit doe je onder langdurige persoonlijke begeleiding van één van de PowerSlim voedingscoaches.

Over Balanzeexs
Balanzeexs is ontstaan en opgericht met als doel  om mensen te leren genieten op een verantwoorde manier. Je leert in balans te komen en te blijven met een geheel nieuwe levensstijl. We kijken wat het beste bij je past en we maken een PowerSlim menu dat je altijd vol zal kunnen houden.

Wat: PowerSlim Starterspakket niet voor € 159,- maar voor € 139,-
Waar: Zwarteweg 39, 2201 AA Noordwijk en Smelterij 27b, 2211 SH Noordwijkerhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  0252-377177, info@balanzeexs.com en www.balanzeexs.com

Power Slim BalanzeexsPower Slim Balanzeexs

Power Slim Balanzeexs

 17,271 total views,  1 views today