APK voor je PC! Laat je PC of Laptop nakijken bij onze partner Defectepc.nl met 50% Bol van Voordeelkorting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 06/06/2023

Scroll to top

Top

APK voor je PC! Laat je PC of Laptop nakijken bij onze partner Defectepc.nl met 50% Bol van Voordeelkorting

IT For You Bol van Voordeel

Soms kan het goed zijn om je computer of laptop even goed na te laten kijken. Vooral als je zelf niet zoveel verstand hebt van deze apparaten. Met een APK voor je computer of laptop, net zoals bij een APK voor je auto, neemt Defectepc.nl de vitale delen van je computer onder handen en kijken ze of alles nog naar behoren werkt. Komen ze iets tegen dat aanpassing vraagt dan lost Defectepc.nl het voor je op. Zo simpel is het; binnen no time zit je, super clean, weer achter de toetsen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeel pas helpt Defectepc.nl je graag handje bij het schoonmaken en houden van je PC of laptop en je betaalt als Bol van Voordeel pashouder hier slechts € 35,- voor (normale prijs: € 70,-).

De inhoud van de APK
Bij de APK zullen de volgende zaken worden uitgevoerd:
• Virus scanner controle
• Windows updates
• Koeling controle
• Opstart controle
• Schijf controle
• En nog veel meer…

defectepc.nl bol van voordeel

Over Defectepc.nl
Sinds 2008 repareren zij computers en laptops op hoogstaand niveau voor consumenten en bedrijven. Tevens onderhouden, versnellen en beveiligen zij je machine als het nodig is.

Vooraf spreken ze een maximaal reparatie bedrag af, indien het toch hoger uit komt gaan ze eerst overleggen. Ze zijn in Hoofddorp begonnen en sinds 2020 ook actief in Lisse.

Naast Computer Reparatie, Onderhoud en Verkoop digitaliseert Defectepc.nl ook oude films. DefectePC kan de volgende zaken voor je overzetten:
– 8 mm (Normaal en Super);
– Video 8, Hi8;
– VHS;
– VHS-C
– Betamax
– Mini DV
Heeft u andere formaten, bel ze en ze kijken naar de mogelijkheden.

Wat: APK voor je PC of laptop voor slechts € 35,-
Waar: Anne Frankstraat 18, Lisse & Parellaan 48, Hoofddorp
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-82 30 81 (Lisse), 023-56 555 88 (Hoofddorp)

Loading