Beleef spanning en sensatie van een Escape Room bij onze partner Skicentrum Hillegom. Nu tot maar liefst € 30,- Bol van Voordeel korting per groep (5 t/m 8 personen) incl. 1 GRATIS drankje per persoon - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/02/2019

Scroll to top

Top

Beleef spanning en sensatie van een Escape Room bij onze partner Skicentrum Hillegom. Nu tot maar liefst € 30,- Bol van Voordeel korting per groep (5 t/m 8 personen) incl. 1 GRATIS drankje per persoon

escape room hillegom Bol van Voordeel

Sinds een paar jaar maakt het fenomeen Escape Room furore in Nederland en dat is logisch want een Escape Room staat voor spanning en uitdaging. Leuk om te doen met een groep vrienden, collega’s of familie en even de dagelijkse hectiek ontvluchten in een gezamenlijk avontuurlijk spel.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas beleef je als groep (max. 8 personen) in de Escape Room van onze partner Skicentrum Hillegom de spanning en avontuur die horen bij dit onvoorspelbare spel voor slechts €99,- per groep (5 t/m 8 personen). Dat is tot maar liefst € 30,- korting per groep. Verder 1 GRATIS drankje voor iedere deelnemer.

Over Escape Room Hillegom
Met een groep van 4 tot 8 personen vanaf 18 jaar ga je de Escape Room binnen. De deur gaat achter jullie dicht. Jullie hebben één uur de tijd om op zoek te gaan naar onverwachte aanwijzingen. Aan de hand van puzzels en raadsels moeten jullie een uitweg zien te vinden uit de twee kamers. Ga als een team op onderzoek uit, los alle raadsels op en voltooi de missie!

Escape Room Hillegom is een spannende activiteit die zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes (teambuilding) en groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier! De escape room kunnen jullie goed combineren met andere activiteiten bij Skicentrum Hillegom zoals een borrel, meeting, arrangement, feest, hapje en drankje.

Over Skicentrum Hillegom
Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Bij indoor Skicentrum Hillegom leren zij jou skiën of snowboarden als de beste! Je krijgt skilessen of snowboardlessen op een rolbaan van hoogpolig tapijt dat de eigenschappen van echte sneeuw evenaart. Hierdoor verbeter je uitermate goed en snel je basistechniek. Of je nou beginner bent of een al gevorderde skiër en of je nu jong bent of oud, iedere sneeuwfanaat leren wij optimaal skiën of snowboarden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van hun ervaren skileraren in een gezellige en ontspannen sfeer met maximum resultaat!

Daarnaast organiseren zij in hun skicentrum de leukste kinderfeestjes, complete feesten en bedrijfsuitjes en kun je even aan de realiteit van alle dag ontsnappen in onze spannende escaperoom. Kom je gauw eens langs?

Wat: Met een groep (5 t/m 8 personen) voor slechts € 99,- naar de Escape Room incl 1 GRATIS drankje per persoon
Waar: Vosselaan 156, Hillegom
Wanneer: tot en met 31 maart
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-527120, www.skicentrumhillegom.nl/escape-room, info@skicentrumhillegom.nl

567 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag