Bespaar tot wel 300 euro per jaar op energie met de energiedeal
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Bespaar tot wel € 300,- per jaar op je energierekening met de collectieve energiedeal

Bespaar tot wel € 300,- per jaar op je energierekening met de collectieve energiedeal

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder stroom en gas. Het is iets vanzelfsprekends. Dat betekent niet dat energie goedkoop is. Daarom is het altijd belangrijk om goed rond te kijken voordat je een contract aangaat met een energiebedrijf. En juist daar helpt Bol van Voordeel een handje bij want we heten niet voor niets Bol van Voordeel!

De actie
Wij zijn altijd op zoek naar mooie en leuke aanbiedingen voor onze pashouders. Nu hebben we weer een bijzondere actie die tot wel € 300,- per jaar aan energiekosten kan besparen. Doe mee aan Bol van Voordeel Energie en krijg de beste prijs met onze collectieve energiedeal. Een energiecollectief is een collectief dat voor consumenten goedkope energietarieven voor stroom en gas realiseert. Een energiecollectief verenigt meerdere huishoudens in één grote groep, waardoor het voordelig stroom en gas kan inkopen bij een energieleverancier.

Tijdens een energieveiling bieden verschillende energieleveranciers tegen elkaar op met lage energieprijzen. De energieleverancier met het scherpste bod wint de energieveiling. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de energieveiling, kan op het aanbod ingaan en overstappen.

Formulier
Inschrijven is vrijblijvend en kan via DIT FORMULIER worden gedaan. Na inschrijving krijgt men een aanbod en het is aan de pashouder of hij of zij daar op in gaat of niet. Kortom: een mooie manier om zorgeloos flink geld te besparen. Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden, ook als je huidige contract nog niet is afgelopen. De nieuwe leverancier betaald namelijk de eventuele overstapboete.

Wat: tot € 300,- voordeel op je energierekening
Waar: bij Bol van Voordeel Energie
Hoe: inschrijven via DIT FORMULIER
Info: bel 085-4013959 of mail energie@149.210.229.160

Bol van Voordeel

Loading