Bij onze partner MyScooterShop uit Noordwijkerhout, 10% Bol van Voordeelkorting bij aankoop van scooter en daarnaast ook nog eens 10% korting op scooteronderhoud. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Bij onze partner MyScooterShop uit Noordwijkerhout, 10% Bol van Voordeelkorting bij aankoop van scooter en daarnaast ook nog eens 10% korting op scooteronderhoud.

MyScooterShop Bol van Voordeel

Een scooter is een ideaal vervoersmiddel om snel van A naar B te komen. Maar, net zoals dat voor een fiets of een auto geldt, dat de aankoop bij een betrouwbare dealer belangrijk is die ook nog eens je scooter goed kan onderhouden. Voor zowel aankoop als onderhoud van je scooter kan je perfect terecht bij MyScooterShop.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijgen Bol van Voordeel pashouders 10% korting op de aankoop van een scooter bij MYScooterShop en ook nog eens 10% korting op een onderhoudsbeurt van je scooter. Deze actie is niet geldig i.c.m. een andere aanbieding.

MyScooterShop Bol van Voordeel

Over MyScooterShop.nl
De enige echte scooterspecialist in de Bollenstreek en misschien wel de grootste scooterwinkel van Zuid Holland! Hier kun je terecht voor goede scooters, zowel nieuw als gebruikt. Advies van specialisten, service en vooral voor een eerlijke prijs! Met meer dan 150 nieuwe scooters van alle A merken, maar ook vele gebruikte scooters met garantie op voorraad. Daarnaast hebben ze natuurlijk vele demo modellen klaar staan voor een proefrit. Zo kunnen zij je altijd helpen aan de scooter die het beste bij jouw past!

Naast een webshop en een ‘gewone’winkel heeft MyScooterShop een ruime werkplaats voor scooteronderhoud. Hun medewerkers met allemaal meer dan 15 jaar ervaring, zijn zowat geboren met een scooter in de hand. Deze  specialisten brengen graag hun enthousiasme over scooters aan je over.

Openingstijden:
Maandag – Gesloten
Dinsdag – 09:00 t/m 18:00
Woensdag – 09:00 t/m 18:00
Donderdag – 09:00 t/m 18:00
Vrijdag – 09:00 t/m 18:00
Zaterdag – 09:00 t/m 16:00
Zondag – Gesloten

Wat: 10% korting bij aankoop van een scooter en op een onderhoudsbeurt voor je scooter
Waar: Slijperij 8a, 2211 SK Noordwijkerhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 374060 , noordwijkerhout@myscootershop.nl , www.myscootershop.nl

Loading