VERLENGD TOT 15 APRIL - Bijna € 1.000,- voordeel bij de aanschaf van een Faber Matrix of Premium open haard bij onze partner Artfire uit Hillegom. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/08/2019

Scroll to top

Top

VERLENGD TOT 15 APRIL – Bijna € 1.000,- voordeel bij de aanschaf van een Faber Matrix of Premium open haard bij onze partner Artfire uit Hillegom.

VERLENGD TOT 15 APRIL – Bijna € 1.000,- voordeel bij de aanschaf van een Faber Matrix of Premium open haard bij onze partner Artfire uit Hillegom.

Een brandend open haard geeft sfeer en gezelligheid zeker in de herfst- en winterperiode. Daarnaast verhoogt het ook nog eens de waarde van je huis. Dubbel voordeel dus. En met de 10-jarig jubileum actie van Artfire zelfs nog meer voordeel.

De actie
Trots op hun 10-jarig jubileum krijg je bij Artfire open haarden nu op vertoon van je Bol van Voordeelpas bij aankoop van een Faber Matrix of Premium haard de volgende jubileumvoordelen*
Op de complete serie van Faber Matrix haarden:
• GRATIS ITC (smartphone of tablet) besturing t.w.v. €349,- +
• GRATIS SYMBIO ledverlichting t.w.v. €361,- +
• GRATIS 2 jaar service & onderhoud t.w.v. €250,-

Op de complete serie van Faber Premium haarden:
• GRATIS ITC (smartphone of tablet) besturing t.w.v. €349,- +
• GRATIS 2 jaar service & onderhoud t.w.v. €250,- +
• Tot €250,- extra korting op de aanschafprijs*

*Voorwaarden: actie alleen geldig bij bezoek aan onze showroom en alleen i.c.m. onze montage diensten. Kortingen zijn niet inwisselbaar en niet geldig met andere aanbiedingen

Over Artfire
Artfire is gestart in 2008 en wordt geleid door Nick Obdam. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid naar een volwaardig full-service bedrijf met een prachtige showroom te Hillegom.

Alle activiteiten omtrent advies, levering en montage kunnen zij voor u verzorgen. Denk hierbij aan 3d ontwerpen en advisering welke haard het beste bij u past en welke wensen u precies heeft. Vervolgens kunnen zij ook de montage verzorgen.

Showroom
In de showroom in Hillegom verwelkomen ze je graag. In de showroom staan modellen opgesteld van M-Design en Faber. Wij hebben de beste en mooiste haarden selectie in onze showroom brandend opgesteld staan.

Over Faber haarden
Faber is een gevestigde Nederlandse naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook een stoere houtkachel of een buitenhaard…het is allemaal mogelijk! Faber maakt je wensen om te genieten van vuur waar. Wat je keuze ook is, wat je wensen ook zijn… met een Faber haal je kwaliteit en sfeer in huis. Wat te denken van uw werkomgeving, appartement of vakantiewoning.

Wat: Bijna € 1.000,- korting bij de aankoop van een Faber Matrix of Premium open haard
Waar: Weeresteinstraat 128, Hillegom
Wanneer: tot 15 april 2019
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-15070706 en info@artfire.nl en www.artfire.nl

 

3,669 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag