BootCamp super goed voor je lichaam en conditie en ook nog eens super leuk. Ook een fantastisch idee voor een groeps-/bedrijfsuitje. Nu ook via Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 20/09/2020

Scroll to top

Top

BootCamp super goed voor je lichaam en conditie en ook nog eens super leuk. Ook een fantastisch idee voor een groeps-/bedrijfsuitje. Nu ook via Bol van Voordeel.

BootCamp super goed voor je lichaam en conditie en ook nog eens super leuk. Ook een fantastisch idee voor een groeps-/bedrijfsuitje. Nu ook via Bol van Voordeel.

Bootcamp wie heeft er de laatste tijd niet over gehoord? Een nieuwe en leuke  manier om aan je conditie te werken door het bedwingen van de vele obstakels, waterpartijen en toestellen. Ook voor groepen een idee voor een leuk en sportief uitje. En natuurlijk zijn groepen kinderen (kinderfeestjes) ook van harte welkom.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kun je met 3 personen trainen terwijl je slechts voor zijn tweetjes betaalt. Kortom maar liefst 33,3% korting!! Kosten per persoon per uur € 15,- (incl. trainer).

Over Bootcamp Noordwijk
Bootcamp Noordwijk is het grootste bootcamp park van de randstad. 10.000 vierkante meter voor jong en oud! Op hun grote park met obstakels, waterpartijen en toestellen kan je op elk niveau instappen.

Starten met bootcampen? Er zijn diverse mogelijkheden voor begeleiding op elk niveau. Zo kun je een losse les boeken, vaste lessen volgen en ook trainen zonder lidmaatschap. Of geef je op met je team. Reserveer direct of neem voor alle mogelijkheden contact op via 06 21411026 of per mail.

Bootcamp Noordwijk staat voor doorzettingsvermogen, kracht, techniek en teamwork. Durf jij het aan en wil je starten? Schrijf je dan nu in en neem contact op!!

Wat: Met 3 personen Bootcampen voor de prijs van 2 personen
Waar: Nieuwe Zeeweg 50, Noordwijk
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas|
Info: 06-21411026 en rhouwaart@ziggo.nl en www.bootcampoordwijk.nl

 

 9,781 total views,  1 views today