Tot maar liefst 15% korting op je verhuizing bij onze partner: ‘DE kleine VERHUIZER’ - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Tot maar liefst 15% korting op je verhuizing bij onze partner: ‘DE kleine VERHUIZER’

Bol van Voordeel De Kleine Verhuizer

Gemiddeld verhuist de Nederlander eens in de zeven jaar. Een verhuizing is een hele onderneming qua planning, logistiek en kosten. Dus hoe fijn is het om dan een deel van deze zaken uit handen te geven aan een professional. Het allermooiste is dat dit vanaf nu kan met een mooie “Bol van Voordeel” korting!

De actie
Als Bol van Voordeel pashouder krijg je bij onze partner De kleine Verhuizer 15% korting op een verhuizing als je deze boekt tussen de 1e en de 15e van de maand, boek je vanaf de 15e van de maand dan ontvangt je 10% korting. Wel zo prettig tijdens de dure periode van het betrekken en inrichten van je nieuwe woning.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte inclusief interessante korting? Neem dan contact met De kleine Verhuizer op via hun website, e-mail, whatsapp of telefoon.

Bol van Voordeel De Kleine Verhuizer

Over De Kleine Verhuizer
Sinds 1996 is DE kleine VERHUIZER actief in de verhuiswereld en zijn zij het vrolijkste verhuisbedrijf van Nederland. Zij behandelen je spullen alsof die van hun zelf zijn. Professioneel, persoonlijk, betrouwbaar, flexibel en aantrekkelijk geprijsd. Ook avond en weekend verhuizingen behoren tot de mogelijkheden en natuurlijk dragen zij het certificaat van de brancheorganisatie “Erkende Verhuizer”.

Wil je verhuizen zonder stress en zonder zorgen dan ben je bij De kleine Verhuizer aan het juiste adres. Zij verhuizen niet alleen binnen heel Nederland maar ook ver daarbuiten. De afstand noch de inboedel kan hen niet groot genoeg zijn. Met drie vrachtwagens, meerdere kleinere wagens en drie verhuisliften kunnen zij alle verhuizingen geheel voor je verzorgen!

Bol van Voordeel en de Kleine Verhuizer

Wat: 15% korting op je verhuizing wanneer je verhuizing boekt tussen de 1e en 15e van iedere maand en 10% korting als je een verhuizing boekt vanaf de 15e van iedere maand
Wie: De kleine Verhuizer
Waar: Ampèrestraat 9, 1976 BE IJmuiden
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0255 537 532, WhatsApp: 06-55578467, www.dekleineverhuizer.nl en info@dekleineverhuizer.nl

Loading