Dubbel genieten van heerlijk eten met 15% korting op een 3-gangen afhaalmenu naar keuze bij Brasserie By Matt's in de Kaag. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Dubbel genieten van heerlijk eten met 15% korting op een 3-gangen afhaalmenu naar keuze bij Brasserie By Matt’s in de Kaag.

By Matts afhaalmenu 15% Bol van Voordeel korting

Alle restaurants zijn weer dicht. Maar dat wil niet zeggen dat we niet lekker kunnen eten. Daar kunnen we nog steeds van genieten! Je kunt natuurlijk ook zelf koken maar als je daar nu net even geen zin in hebt, is een afhaalmenu van onze partner By Matt’s een top alternatief.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 15% korting op een 3-gangen afhaalmenu naar keuze van de By Matt’s @home gerechten. Je kunt je 3-gangen menu samenstellen uit de gerechten die te vinden zijn op: https://www.brasseriematts.nl/agenda/matts-home-gerechten.

Kijk eens rond bij al dat lekkers. Er zit vast wat van je gading bij!

Meer weten of bestellen: bel 0252- 544278 of info@brasseriematts.nl. Dus toch nog een beetje genieten van al het goeds van Brasserie Matt’s.

By Matts afhaalmenu 15% Bol van Voordeel korting

Over By Matt’s
Brasserie By Matt’s is een restaurant aan de Kaag met een ongedwongen sfeer, een warm welkom en heerlijk eten. Voor een gezellige sprankelende avond, ben je bij Brasserie Matt’s op het juiste adres!

Ruime zaal onder het restaurant
Een goed feest word gevierd op een goede locatie! Zoek je een feestlocatie voor jouw feest, bruiloft, receptie, borrel of reünie? Bij Brasserie Matt’s maken we er samen een fuif van!

Wat: 15% korting op een 3-gangen afhaalmenu van By Matt’s @home gerechten
Waar: Huigsloterdijk 390, de Kaag
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: Bestellen 0252-544278 & info@brasseriebymatts.nl, www.brasseriematts.nl

Loading