Duurzaam leven met warmtepompen van onze partner Technische installatiebedrijf Bernard Schulte in Voorhout - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/10/2020

Scroll to top

Top

Duurzaam leven met warmtepompen van onze partner Technische installatiebedrijf Bernard Schulte in Voorhout

Bol van Voordeel Schulte installatiebedrijf warmtepomp

Er is een grote verandering gaande op het gebied van energie in Nederland maar ook in de rest van de wereld. We willen steeds duurzamer en dat kan met luchtwarmtepompen. Deze pompen halen energie uit de buitenlucht waarmee uw woning verwarmd wordt. En met die energie kan uw huis worden gekoeld en ook worden verwarmd. Een totaal oplossing dus waarmee u enorm mee kunt besparen op uw energiekosten.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte uit Voorhout 5% korting bij de aanschaf van een luchtwarmtepomp van diverse merken. Naast een mooie Bol van Voordeel korting kun je bij de Rijksoverheid ook nog een subsidie (ISDE) aanvragen voor de aanschaf van een dergelijk pomp. Deze subsidie kan oplopen tot € 2.600,-. Kijk voor meer subsidie-info op de deze link.

Wist je dat Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte ook een mooie Bol van Voordeelaanbieding heeft met betrekking op zonnepanelen? Meer info? Klik op deze link!

Bol van Voordeel Schulte installatiebedrijf warmtepomp

Over luchtwarmtepompen van Nefit Bosch
De luchtwarmtepompen van Nefit Bosch zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en hebben geen grondbron nodig. Zelfs bij een buitentemperatuur van -20C haalt het systeem nog warmte uit de buitenlucht. De innovatieve warmtepompsystemen van Nefit Bosch zijn de ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen.

Over Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte terecht. Zowel voor de centrale verwarming, airconditioning, loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden en zonnepanelen.
Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte heeft alles in huis wat u nodig heeft, dat is wel zo makkelijk!

Wat: 5% korting bij aankoop van een luchtwarmtepomp
Waar: Nijverheidsweg 10, 2215 MH Voorhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-211306, info@bernardschulte.nl en www.bernardschulte.nl

 404 total views,  2 views today