Gratis hypotheekadviesgesprek en 10% korting op alle verzekeringen bij Hogenboom Advies
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Gratis hypotheekadviesgesprek en 10% korting op alle verzekeringen bij Hogenboom Advies

Gratis hypotheekadviesgesprek en 10% korting op alle verzekeringen bij Hogenboom Advies

Bij het kopen van een huis komt een hoop kijken. Je moet niet alleen rekening houden met het aanschaffen van nieuw meubilair en de aankoopprijs, maar ook met de kosten voor de makelaar, de hypotheekaanbieders en niet te vergeten: de verzekeringen.

Deze kosten kunnen hoog oplopen als je niet goed oplet. Daarom is het belangrijk om de verschillende aanbieders gedetailleerd te vergelijken. Hogenboom Advies zorgt dat haar klanten altijd de juiste prijs betalen voor hun hypotheek en verzekeringen.

De actie
Pashouders van Bol van Voordeel krijgen bij Hogenboom Advies een gratis hypotheekadviesgesprek. Na dit gesprek weet je wat je mogelijkheden zijn inclusief een overzicht van de bijhorende maandlasten. Daarnaast krijgen Bol van Voordeel leden 10% korting op alle verzekeringen.

Over Hogenboom Advies
Door meer dan 15 jaar ervaring als adviseur in verzekeringen, hypotheken en in de makelaardij weet Hogenboom Advies als geen ander wat hun klanten nodig hebben. Of het nu gaat om een keuze uit de diversiteit van hypotheken, verzekeringen of de aankoop van een woning. Door gebruik te maken van een lokale tussenpersoon zoals Hogenboom Advies ben je ervan gegarandeerd dat het contact laagdrempelig en vertrouwd is, afspraken in de avonduren zijn bijvoorbeeld geen probleem.

Hogenboom Advies is volledig onafhankelijk. Daardoor krijgen klanten altijd de beste optie aangeboden. De Bol van Voordeel kortingen maken de diensten van Hogenboom Advies dus nóg aantrekkelijker. Onze pashouders krijgen namelijk de beste kwaliteit voor de beste prijs. Nieuwsgierig naar alle opties? Maak een vrijblijvende afspraak.

Wat: Gratis Hypotheekadviesgesprek en 10% korting op alle verzekeringen
Waar: Stationstraat 1 Unit 5, 2371 SH Roelofarendsveen
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071 – 331 42 67 en info@hogenboomadvies.nl en www.hogenboomadvies.nl/

Afbeelding1

Loading