Een heerlijk en zeer compleet Kip-Gourmet voor 4 personen nu met 12,5% Bol van Voordeel korting bij onze partner De Poelier Hillegom. Een garantie voor een gezellig en geslaagd etentje. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 04/10/2022

Scroll to top

Top

Een heerlijk en zeer compleet Kip-Gourmet voor 4 personen nu met 12,5% Bol van Voordeel korting bij onze partner De Poelier Hillegom. Een garantie voor een gezellig en geslaagd etentje.

Poelier Hillegom Bol van Voordeel

Op het gebied van eten van vlees/kip is er veel veranderd de laatste jaren. Maar ook ons idee over: vers, gezond, makkelijk en lekker is veranderd. De consument wordt zich steeds meer bewust dat supermarkt-food heel vaak ingrediënten bevat die niet zo heel gezond zijn. Daarnaast wordt er steeds minder gekookt en voor het gemak gekozen. Maar ook de “levensgenieters”, zoals eet-gezelschappen, waar kwaliteit voorop staat, zijn in opkomst.

De ideeën van onze partner De Poelier Hillegom over verse, gezonde maaltijden en diverse specials sluiten daar naadloos op aan.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je een complete Kip-Gourmet voor 4 personen niet voor €79,95 maar voor €69,95; dat is 12,5% korting! En met compleet bedoelt de poelier Hillegom ook compleet want de gourmetschotel bestaat naast overheerlijk kip uit: sausjes, kruidenboter, rauwkost/groentes, pasta pesto, fruitsalade, stokbrood en een fles bubbels! Graag uw bestelling minimaal 2 dagen van te voren aan hen doorgeven.

Wist je dat De Poelier ook nog een andere smakelijke Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten? Klik op deze link!

Poelier Hillegom Bol van Voordeel

Over De Poelier Hillegom
De Poelier Hillegom (onderdeel van vakvereniging ‘Uw Poelier”) is een ambachtelijk poeliersbedrijf waar je terecht kunt voor kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. Door de jaren heen hebben zij een trouwe vaste klantenkring opgebouwd. De klanten komen niet alleen uit Hillegom maar ook uit Heemstede, Lisse en Nieuw-Vennep en Haarlem.

Kijken, proeven… Kopen
Het assortiment varieert van verfijnde wildproducten tot robuuste kipdelen. Van huisgemaakte salades tot makkelijke kant-en-klaar maaltijden. En natuurlijk hun gekruide kip grillworst, met of zonder kaas. Kom eens langs om te kijken en te proeven. En om de heerlijkste producten te kopen.

Openingstijden:
Maandag: 12.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 uur – 16:00 uur

Wat: 12,5% korting op complete Kip-Gourmet voor 4 personen
Waar: Passage 24, 2181 EP Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-520106, info@poelierhillegom.nl, www.poelierhillegom.nl

 1,976 total views,  2 views today