Een (kinder)feestje te vieren of een partij te organiseren maak dan gebruik van de mogelijkheden van Skicentrum Hillegom incl. de leuke Bol van Voordeel aanbiedingen - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/10/2020

Scroll to top

Top

Een (kinder)feestje te vieren of een partij te organiseren maak dan gebruik van de mogelijkheden van Skicentrum Hillegom incl. de leuke Bol van Voordeel aanbiedingen

Bol van Voordeel Skicentrum Hillegom kinderfeestje feest feestje partij

Niet alleen is Skicentrum Hillegom de grootste en leukste skicentrum van de Bollenstreek het biedt naast professionele ski/snowboarden lessen nog heel veel andere leuke activiteiten. Zo kun je er ook een geweldig feestje of knal-partij geven zowel zakelijk als privé maar ook een kinder-instuif tijdens alle schoolvakanties. Kortom er is altijd wel wat leuks te beleven bij Skicentrum Hillegom.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas  bij Skicentrum Hillegom is de jarige job bij een kinderfeestje altijd gratis aanwezig; dat is dus € 20,- korting. Bij feesten en partijen ontvangen wij de alle gasten met een glas prosecco gratis (minimaal 40 personen).

Wist je dat Skicentrum Hillegom nog permanente Bol van Voordeel aanbieding heeft (10% korting op bijna al hun activiteiten)? Meer info klik op deze link!

Bol van Voordeel Skicentrum Hillegom kinderfeestje feest feestje partij

Over Skicentrum Hillegom
Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Bij indoor Skicentrum Hillegom leren zij jou skiën of snowboarden als de beste! Je krijgt skilessen of snowboardlessen op een rolbaan van hoogpolig tapijt dat de eigenschappen van echte sneeuw evenaart. Hierdoor verbeter je uitermate goed en snel je basistechniek. Of je nou beginner bent of een al gevorderde skiër en of je nu jong bent of oud, iedere sneeuwfanaat leren wij optimaal skiën of snowboarden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van hun ervaren skileraren in een gezellige en ontspannen sfeer met maximum resultaat!

Daarnaast organiseren zij in hun skicentrum de leukste kinderfeestjes, complete feesten en bedrijfsuitjes en kun je even aan de realiteit van alle dag ontsnappen in onze spannende escaperoom. Kom gauw eens langs!

Openingstijden
Maandag    9:00 – 00:00
Dinsdag     9:00 – 00:00
Woensdag 9:00 – 00:00
Donderdag 9:00 – 00:00
Vrijdag       9:00 – 00:00
Zaterdag    8:30 – 17:00
Zondag      8:30 – 17:00
Buiten het wintersportseizoen zijn wij op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur geopend.

Wat: Leuke aanbiedingen bij (kinder)feestjes en partijen
Waar: Vosselaan 156, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-527120, www.skicentrumhillegom.nl, info@skicentrumhillegom.nl

 

 1,733 total views,  2 views today