Escape rooms zijn een populair fenomeen en hetzelfde geldt voor Virtual Reality maar samen is dit helemaal te gek. Dus kom ontsnappen bij 'Het Virtuorium' oftewel Escape from Reality en dat met 20% Bol van Voordeelkorting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Escape rooms zijn een populair fenomeen en hetzelfde geldt voor Virtual Reality maar samen is dit helemaal te gek. Dus kom ontsnappen bij ‘Het Virtuorium’ oftewel Escape from Reality en dat met 20% Bol van Voordeelkorting.

Bol van Voordeel virtuorium virtual reality

Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin Anna, die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Ze gaat naar een verlaten klooster om meer te weten te komen. In de brief vraagt ze je om hulp voor als ze mocht verdwijnen. Na haar vertrek is er nooit meer wat van haar vernomen. Natuurlijk wil je alles te doen om haar te redden.“ En dat doe je bij onze partner “Het Virtuorium” in Leiden.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner ‘Het Virtuorium’ te Leiden maar liefst 20% korting. Bij ‘Het Virtuorium’ heb je een keuze uit maar liefst 10 verschillende Escapes Rooms met verschillende moeilijkheidsgraden waardoor er voor elke leeftijd en elke interesse wel een of meerdere VR Escape Rooms geschikt zijn.

Wist je dat ‘Het Virtuorium’ ook een leuk Bol van Voordeel aanbieding heeft voor een kinderfeestje? Meer weten, klik op deze link!

Bol van Voordeel virtuorium virtual reality

Over het Virtuorium
Midden in Leiden op een steenworp afstand van de burcht bevindt zich het Virtuorium. Het Virtuorium is de ontsnapping uit het dagelijks leven. Hier maak je iets mee wat je nog nooit hebt meegemaakt. Echte belevenissen in een virtuele wereld. Hoe ver ook de plaats is waar je naar wordt meegevoerd, het voelt alsof je er zelf bent. Dit kan niet ontbreken op je bucketlist. Alleen maar zeker ook met vrienden. Belevenissen deel je met elkaar en in ‘Het Virtuorium’ is er alle gelegenheid deze te delen. Een uitje om nooit te vergeten.

Het Virtuorium is er niet alleen voor Escape rooms maar ook voor: kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vriendengroepen etc. Je kan zelf de wereld van Virtual Reality beleven bij je thuis of bij je op het bedrijf.

Openingstijden:
Ma, Di, Do, Vr:  vanaf twee uur.
Woensdag:  vanaf één uur.
Zaterdag en zondag:  vanaf 11 uur.

Over VR Escape Rooms
Met behulp van Virtual Reality kun je een intense ervaring beleven in het avontuur van jouw keuze. VR haalt grenzen weg. Meer dan een Escape Room bevind je je in een Virtueel avontuur, een “escape from reality”. In “Signal Lost” stap je bijvoorbeeld een enorm ruimte station binnen. Sterker, je zult eerst een stuk door de ruimte moeten vliegen voordat je er bent. De kans om net als de rijksten der aarde ook eens een tochtje boven de aarde te maken!

Wat: 20% korting op een avontuurlijke Virtual Reality Escape Room
Waar: Breestraat 51, 2311 CJ Leiden
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0658862965, info@virtuorium.nl, www.virtuorium.nl

Loading