Even een busje nodig of een personenauto? Dat kan voordelig bij Abswoude Autopromenade met 10% korting  op de huur met Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 04/10/2022

Scroll to top

Top

Even een busje nodig of een personenauto? Dat kan voordelig bij Abswoude Autopromenade met 10% korting  op de huur met Bol van Voordeel.

Even een busje nodig of een personenauto? Dat kan voordelig bij Abswoude Autopromenade met 10% korting  op de huur met Bol van Voordeel.

Een leuke bank gekocht of iets leuks bij Marktplaats op de kop getikt? Maar hoe krijg je dat nou bij je thuis? Huur snel een busje! Of komt je familie over voor een paar dagen en heb je tijdelijk een personenauto nodig? Geen probleem! Dat is snel geregeld bij Abswoude Autopromenade te Noordwijk.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting  op autoverhuur van Bestelbusjes van maandag tot en met vrijdag en van personenauto’s van zaterdag tot en met zondag.

Over Abswoude Autopromenade
Sinds 1962 is Abswoude voor de Duin- en Bollenstreek een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Zo kun je bij hen terecht voor onder andere de aanschaf, het onderhoud of het herstel van schade aan je wagen. Maar ook voor het huren van een auto staan zij voor je klaar.

Meerdere topmerken onder een dak
Naast een modern wascentrum tref je hier meerdere topmerken aan. Merken die elkaar perfect aanvullen: Honda, Fiat,  Nissan en Fiat Proffesional. Daarnaast zijn ze ook nog servicedealer van Daihatsu en Chevrolet. Alles onder één dak, zodat je efficiënt kunt vergelijken.

Wat: 10% korting op autohuur. Bestelbusjes van maandag t/m vrijdag en personenauto’s van zaterdag t/m zondag.
Waar: ‘s-Gravendijckseweg 61-91,  2201 DH Noordwijk
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-3643636, autoverhuur@abswoude.nl en www.abswoude.nl

 

 5,951 total views,  1 views today