Leuk presentje nodig? Bijna 15% korting op de feestelijke Cadeauballon bij Heppie-Store! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 14/07/2020

Scroll to top

Top

Leuk presentje nodig? Bijna 15% korting op de feestelijke Cadeauballon bij Heppie-Store!

Hol van Voordeel korting op cadeauballoon Heppie store

Momenten waarop we iets te vieren hebben zijn er vaak genoeg! Verjaardagen, bruiloften, een geboorte, je afstuderen, een welcome home-party, een babyshower, een zwemdiploma, een jubileum, genoeg redenen voor een feestje op zijn tijd. En bij een feest horen slingers, lekkere hapjes, feestelijke outfits en … ballonnen!

Cadeauballon-Heppie-StoreDe actie
Als zich een feestelijke gelegenheid voordoet is het natuurlijk leuk om het feestvarken op een leuke manier te verrassen. Bijvoorbeeld met een Cadeauballon van Heppie-Store! Als pashouder van Bol van Voordeel ontvang je het hele jaar door bijna 15% korting op deze Cadeauballon. Normaal kost deze ballon €16,50 en met je pas betaal je slechts €14,50.

De Cadeauballon
De Cadeauballon is een leuke manier om je cadeau in te verpakken. En het is een echte blikvanger! De enige voorwaarde is dat je cadeautje niet te zwaar of scherp mag zijn, want het zou zonde zijn wanneer de ballon kapot gaat voordat je hem kan geven aan het feestbeest. Natuurlijk kun je ook geld of een cadeaubon laten verpakken in de Cadeauballon. De ontvanger hoeft alleen nog maar de ballon door te prikken om het cadeautje in handen te krijgen.

Over Heppie-Store
Heppie-Store is gespecialiseerd in ballondecoraties voor alle gelegenheden. En daarmee bedoelen we ook echt álle gelegenheden. Van een trouwfeest tot een geboorte, een uitvaart tot een zakelijke opening van een bedrijf of winkel. Op de site van Heppie-Store kun je een kleine indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is: ballonbogen, pilaren, cadeaudozen, specials… Heb je specifieke wensen? Heppie-Store kan elke speciale gelegenheid aankleden met ballonnen. In de winkel aan de Heereweg in Lisse (op het terrein bij Tuincentrum Overvecht) staat een enthousiaste team voor je klaar om met je mee te denken en je te adviseren.

Wat: bijna 15% korting op een Cadeauballon bij Heppie-Store
Waar: Heereweg 346, 2161 CC in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 427 391 en info@heppie-store.nl en www.heppie-store-lisse.nl

Heppie-Store-Logo

 7,031 total views,  5 views today