Alle fotolijsten met 10% korting bij Foto van Kampen uit Noordwijk met uw Bol van Voordeelpas - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 12/11/2019

Scroll to top

Top

Alle fotolijsten met 10% korting bij Foto van Kampen uit Noordwijk met uw Bol van Voordeelpas

Alle fotolijsten met 10% korting bij Foto van Kampen uit Noordwijk met uw Bol van Voordeelpas

Het is belangrijk om mooie herinneringen vast te houden en hoe kan dan nou beter dan met een mooie omlijste foto. Super leuk om te krijgen maar misschien nog veel leuker om hier iemand mee te verrassen.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% op alle (foto)lijsten bij Foto van Kampen uit Noordwijk. Wist je dat zij beschikken over de grootste assortiment lijsten in de gehele Bollenstreek

Over Foto van Kampen
Bij foto van Kampen staan zij voor je klaar met eerlijk, persoonlijk en deskundig advies op het gebied van fotografie en film. In hun fotostudio of op locatie leggen zij, je mooiste momenten vast. Denk hierbij aan bruidsreportages, familieportretten, jubilea etc.

Uiteraard maakt Foto van Kampen pasfoto’s voor alle officiële documenten. De door jezelf gemaakte opnamen drukken zij met zorg af. Je eigen foto kunnen ze bij Foto van Kampen ook vergroten op elk soort materiaal zoals canvas, aluminium, perspex enz. Voor de presentatie van je foto’s hebben zij het grootste assortiment lijsten, passe-partouts en albums in de Bollenstreek.

Tot slot heeft Foto van Kampen een groot assortiment compactcamera’s, spiegelreflexcamera’s, videoapparatuur en toebehoren.

Wat: 10% korting op alle (foto)lijsten
Waar: De Keuvel 2, Noordwijk-binnen
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 071-3612176, info@fotovankampen.nl, www.fotovankampen.nl

4,830 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag