Geef je huis een ‘make-over’ met 15% Bol van Voordeelkorting op alle Nederlands fabrikant raamdecoratie (Dutch) en Friese gordijnstof bij Carlo Loos voor Verf & Wonen (Hillegom). - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/10/2020

Scroll to top

Top

Geef je huis een ‘make-over’ met 15% Bol van Voordeelkorting op alle Nederlands fabrikant raamdecoratie (Dutch) en Friese gordijnstof bij Carlo Loos voor Verf & Wonen (Hillegom).

raamdecoratie bol van voordeel 15% korting Carlo Loos

Thuiskomen in een huis waar alles klopt, wie wil dat nou niet? Daarom is het leuk om je huis af en toe eens een ‘make-over’ te geven. Om je hiermee op weg te helpen heeft onze partner Carlo Loos voor Verf en Wonen een mooie aanbieding. En het mooie van deze aanbieding is dat het Nederlandse bedrijven/artikelen betreft die alles in eigen beheer hebben en met eigen vervoer bezorgen. Zo dragen wij ook nog een steentje bij aan de duurzaamheid, door niet alle producten uit het buitenland te moeten laten komen. We vermijden zo het luchtverkeer, het buitenland transport en de extra, onnodige CO2 uitstoot.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 15% korting op alle Nederlands fabricaat raamdecoratie en Friese gordijnstof bij onze partner Carlo Loos voor Verf & Wonen in Hillegom. Profiteer van deze mooie aanbieding en trakteer je huis op een mooie “make-over”.

Over Carlo Loos Verf & Wonen
Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Carlo Loos voor Verf & Wonen. Zij hebben alles in huis om van jouw huis ook jouw thuis te maken. Zij helpen en adviseren je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; samen komen met jou komen zij daar zeker uit!! Onder het genot van een kop koffie nemen zij, je mee in hun volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Zij zijn leverancier van gerenommeerde merken als Luxaflex®, Eijffinger, Tarkett, Coretec , Sikkens en Sigma.

Openingstijden
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag Gesloten (zij werken dan zelf bij klanten)
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Wat: 15% korting op alle Nederlands fabricaat raamdecoratie en Friese gordijnstof
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Waar: Hoofdstraat 154, Hillegom
Info: 0252-530520, info@carloloos.nl, www.carloloos.nl

 516 total views,  2 views today