Geef je huis en je leven kleur met de lak- en verfaanbieding van Carlo Loos voor Verf & Wonen (Hillegom). Maar liefst 25% Bol van Voordeel korting op alle verven en lakken. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 14/07/2020

Scroll to top

Top

Geef je huis en je leven kleur met de lak- en verfaanbieding van Carlo Loos voor Verf & Wonen (Hillegom). Maar liefst 25% Bol van Voordeel korting op alle verven en lakken.

https://thuisin.nl/vestiging/thuisin-carlo-loos/

Thuiskomen in een huis waar alles klopt, wie wil dat nou niet? En kleur is hierbij wellicht wel het belangrijkste onderdeel. Om je hiermee op weg te helpen heeft onze partner Carlo Loos voor Verf en Wonen een mooie aanbieding

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je maar liefst 25% korting op alle verven en lakken zoals SIKKENS, SIGMA en WIJZONOL bij onze partner Carlo Loos voor Verf & Wonen in Hillegom. Profiteer van deze mooie aanbieding en breng uw huis weer op kleur.

 

Over Carlo Loos Verf & Wonen
Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Carlo Loos voor Verf & Wonen. Zij hebben alles in huis om van jouw huis ook jouw thuis te maken. Zij helpen en adviseren je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; samen komen met jou komen zij daar zeker uit!! Onder het genot van een kop koffie nemen zij, je mee in hun volledige assortimennt van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Zij zijn leverancier van gerenommeerde merken als Luxaflex®, Eijffinger, Tarkett, Coretec , Sikkens en Sigma.

Openingstijden
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag Gesloten (zij werken dan zelf bij klanten)
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Wat: 25% korting op alle (muur)verven en lakken
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Waar: Hoofdstraat 154, Hillegom
Info: 0252-530520, info@carloloos.nl, www.carloloos.nl

 4,304 total views,  8 views today