Geef je huis en je leven kleur met de verfaanbieding van Carlo Loos voor Verf & Wonen (Hillegom). Maar liefst 15% Bol van Voordeel korting op alle verven. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Geef je huis en je leven kleur met de verfaanbieding van Carlo Loos voor Verf & Wonen (Hillegom). Maar liefst 15% Bol van Voordeel korting op alle verven.

https://thuisin.nl/vestiging/thuisin-carlo-loos/

Thuiskomen in een huis waar alles klopt, wie wil dat nou niet? En kleur is hierbij wellicht wel het belangrijkste onderdeel. Om je hiermee op weg te helpen heeft onze partner Carlo Loos voor Verf en Wonen een mooie aanbieding

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je maar liefst 15% korting op alle verven zoals SIKKENS, SIGMA, HISTOR, FLEXA en WIJZONOL bij onze partner Carlo Loos voor Verf & Wonen in Hillegom. Profiteer van deze mooie aanbieding en breng uw huis weer op kleur.

carlo Loos Bol van Voordeel

Over Carlo Loos Verf & Wonen
Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Carlo Loos voor Verf & Wonen. Zij hebben alles in huis om van jouw huis ook jouw thuis te maken. Zij helpen en adviseren je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; samen met jou komen zij daar zeker uit!! Onder het genot van een kop koffie nemen zij, je mee in hun volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Zij zijn leverancier van gerenommeerde merken als Luxaflex®, Eijffinger, Tarkett, Coretec , Sikkens en Sigma.

Openingstijden
Maandag: 13:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: gesloten (zij werken dan zelf bij klanten)
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Wat: 15% korting op alle (muur)verven
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Waar: Hoofdstraat 154, Hillegom
Info: 0252-530520, info@carloloos.nl, www.carloloos.nl

Loading