Geniet tijdens de Keukenhofperiode van een driegangendiner bij Het Tussenstation Lisse voor € 29,- p.p. en krijg met Bol van Voordeel het wijnarrangement GRATIS! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/04/2019

Scroll to top

Top

Geniet tijdens de Keukenhofperiode van een driegangendiner bij Het Tussenstation Lisse voor € 29,- p.p. en krijg met Bol van Voordeel het wijnarrangement GRATIS!

tussenstation Lisse Bol van Voordeel Gratis wijnarrangement diner

Even lekker uitgebreid buiten de deur dineren, wie wil dat nou niet? Dat kan vanaf 1 april 2019 alle dagen van de week met een leuke Bol van Voordeel korting. Dat wordt smullen geblazen!

Het aanbod:
Tijdens de Keukenhofperiode van 1 april tot 22 mei 2019 serveren zij een heerlijk driegangenmenu met wijnarrangement. Op vertoon van je Bol van Voordeel kaart krijg je het wijnarrangement GRATIS. Het wijnarrangement bestaat uit een glas mousserende wijn, een glas wijn naar keuze en een glas dessertwijn. Meer weten over het driegangenmenu? Klik dan op deze link!

Wist je overigens dat Het Tussenstation ook een leuke ontbijt, lunch en borrel aanbieding heeft? Meer info klik op deze link.

Bol van Voordeel het Tussenstation Lisse korting op ontbijt, lunch en borrel

Over het Tussenstation:
Ontdek de magie van eten in een rijksmonument “Het Tussenstation” van Lisse. Met zijn eigentijdse inrichting is het of je bij Het Tussenstation in een andere wereld stapt. Begin de dag met een heerlijke verse croissant en een glaasje jus d’orange als ontbijt. Lekker lunchen is bij ons een pure verwennerij. Tijdens de Keukenhofperiode serveren wij een aantal vaste maar overheerlijke menu’s.

Wat: GRATIS wijnarrangement (3 glazen wijn) bij een driegangenmenu bij Het Tussenstation
Wanneer: 1 april t/m 22 mei 2019
Waar: Stationsweg 59, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-422202, www.hettussenstationlisse.nl en info@hettussenstationlisse.nl

1,734 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag