Geniet van een stijlvol 3-gangen ChefMenu bij De Heerekamer (Lisse) voor slechts € 25,- i.p.v. € 36,50 met Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/02/2023

Scroll to top

Top

Geniet van een stijlvol 3-gangen ChefMenu bij De Heerekamer (Lisse) voor slechts € 25,- i.p.v. € 36,50 met Bol van Voordeel.

De heerekamer 3-gangen ChefMenu Bol van Voordeel

Hou je van verrassingen? En vind je het heerlijk om een keer niet te koken? Dat snappen we heel goed! En bij Restaurant De Heerekamer weten ze dat ook.

Laat je verrassen!
In een romantische en informele setting kun je bij De Heerekamer genieten van een 3-gangen ChefMenu voor twee personen. De kok zal zijn uiterste best doen om een heerlijke maaltijd voor jou te bereiden. Natuurlijk houden ze daarbij rekening met jouw wensen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kan je bij De Heerekamer genieten van een 3-gangen ChefMenu. Pashouders van Bol van Voordeel genieten van zondag t/m donderdag (maandag gesloten) voor slechts € 25,- (normaal: € 36,50) van dit heerlijke 3-gangen menu! Een superdeal dus!

De heerekamer 3-gangen ChefMenu Bol van Voordeel

Over De Heerekamer
Als je een avond samen, met vrienden of familie uit eten gaat, wil je niet alleen lekker eten maar je wilt iets beleven waaraan je met plezier terugdenkt.

De Heerekamer wil je een avond geven waaraan je met plezier terugdenkt in alle opzichten. Zij willen je verrassen en entertainen met unieke gerechten in een prettige ambiance. Dineren moet volgens hun optiek meer een beleving zijn, de gerechten afgestemd op de seizoenen van het jaar maar soms eigenwijs anders en een perfecte combinatie met goede wijnen. Tevens willen zij je ontvangen in een warme huiselijke sfeer, waarin je, je prettig voelt en gewoon lekker jezelf kunt zijn. Kortom de Heerekamer wil alle zintuigen prikkelen, smaak, geur, licht en geluid.

Wat: Van zondag t/m donderdag (maandag gesloten) een 3-gangen ChefMenu voor slechts € 25,-
Waar: Heereweg 200, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-745105, www.deheerekamer.nl en info@deheerekamer.nl

 23,305 total views,  2 views today