Geniet van heerlijke wijnen. Maar liefst 15% korting op alle Franse wijnen. Bij onze partner Drinxx uit Noordwijk en Voorhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Geniet van heerlijke wijnen. Maar liefst 15% korting op alle Franse wijnen. Bij onze partner Drinxx uit Noordwijk en Voorhout.

15% korting bij Drinxx Bol van Voordeel

Genieten van het leven dat willen we allemaal en voor veel mensen hoort bij dat ‘Goede Leven’ een heerlijk mooi glas wijn. Onze partner Drinxx met zijn vestigingen in Noordwijk en Voorhout helpt daarbij met mooie en smakelijke aanbiedingen speciaal voor Bol van Voordeel pashouders.

De actie:
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Drinxx Slijterij & Wijnhandel (vestigingen Noordwijk en Voorhout) 15% korting op hun gehele assortiment Franse wijnen.

Wist je dat Drinxx nog een mooie Chileense wijnaanbieding heeft? Meer weten klik op deze link!

Over Drinxx:
Bij Drinxx kun je terecht voor een grote selectie klassieke Bordeaux wijnen (waaronder ook mooie Cru wijnen), maar ook voor de wereldberoemde Rhône en Bourgogne wijnen. Daarnaast heeft Drinxx een uitgebreide en goed betaalbare selectie Pays d’Oc wijnen in hun assortiment, waaronder eigen import van de meermaals bekroonde Chardonnay Villa Blanche van het wijnhuis Calmel & Joseph. Deze Chardonnay is verkozen tot de top 5 beste Chardonnay wijnen ter wereld onder de 10 euro! (op basis van een blindproeverij van 908 verschillende Chardonnay wijnen uit 34 landen!).

Goed om nog te vermelden is de eigen import van Pigoudet Roséwijnen uit de Aix en Provence met zijn mooie bleekroze kleur en de bijzondere Champagne van het kleine familiewijnhuis Testulat (opgericht in 1862!) uit Epernay.

Wat: 15% korting op alle Franse wijnen
Waar: Maarten Kruytstraat 24, Noordwijk en Jacoba van Beierenhof 28, Voorhout.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071 – 361 21 82 en www.drinxx.nl

Loading