Gezond en lekker dat gaat prima samen. Nu bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom) 10% korting op het assortiment verse schepnoten. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Gezond en lekker dat gaat prima samen. Nu bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom) 10% korting op het assortiment verse schepnoten.

Gezond en lekker dat gaat prima samen. Nu bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom) 10% korting op het assortiment verse schepnoten.

Iedereen weet dat noten gezond en lekker zijn en verse scheepnoten zijn nog lekkerder en gezonder. Welke mix je ook kiest van de verse schepnoten zoals naturel, luxe notenmix, honingmix of raviolimix, het is gewoonweg genieten.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10 % korting op het assortiment verse schepnoten bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom). Je kunt in de winkel zelf deze noten scheppen. elsbroekerwei schepnoten Bol van Voordeel aanbieding

 

Over Elsbroekerwei
De boerderijwinkel biedt een breed assortiment biologische producten en streekproducten. Het boerenbedrijf van familie Zeestraten werkt al zeven generaties in de Elsbroekerpolder. In de veehouderij en de bloembollenkwekerij combineren zij vakmanschap met liefde voor de natuur.

Bij de Elsbroekerwei kan je o.a. terecht voor heerlijk vlees van hun eigen blaarkopkoeien, biologische kip, hertenvlees, verse zuivel en roomboter van blaarkopkoeien, biologische boerenkaas, biologische geitenkaas, noten en zuidvruchten, fruit: appel, peren , seizoensvruchten, biologische groenten, vers afgebakken biologisch brood etc.

Open: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Wat: 10% korting op het assortiment verse schepnoten
Waar: Leidestraat 189, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-45552825, info@elsbroekerwei.nl, www.elsbroekerwei.nl

 

Loading