Gezond en lekker dat gaat prima samen. Nu bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom) 30% korting op een Biologisch sappakket van Schulp. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 22/03/2019

Scroll to top

Top

Gezond en lekker dat gaat prima samen. Nu bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom) 30% korting op een Biologisch sappakket van Schulp.

Biologische vruchtensap

Iedereen weet dat fruitsap gezond en lekker is maar echt biologisch fruitsap van Schulp is nog lekkerder en gezonder. Welke van de smaken je ook kiest, je proeft altijd puur vruchtensap. Gemaakt van gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 30 % korting op een Biologisch sappakket van Schulp (7 flesjes + glas) bij onze partner Elsbroekerwei (Hillegom). Je betaalt niet € 9,95 maar € 6,95 voor 7 flesjes vol fruit. Op = op! Het sappakket doet het bij iedereen goed als cadeau.

Biologische vruchtensap

Over Elsbroekerwei
De boerderijwinkel biedt een breed assortiment biologische producten en streekproducten. Het boerenbedrijf van familie Zeestraten werkt al zeven generaties in de Elsbroekerpolder. In de veehouderij en de bloembollenkwekerij combineren zij vakmanschap met liefde voor de natuur.

Bij de Elsbroekerwei kan je o.a. terecht voor heerlijk vlees van hun eigen blaarkopkoeien, biologische kip, hertenvlees, verse zuivel en roomboter van blaarkopkoeien, biologische boerenkaas, biologische geitenkaas, noten en zuidvruchten, fruit: appel, peren , seizoensvruchten, biologische groenten, vers afgebakken biologisch brood en natuurlijk biologische vruchtensappen van Schulp.

Open: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Wat: 30% korting op een Biologisch sappakket van Schulp
Waar: Leidestraat 189, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-45552825, info@elsbroekerwei.nl, www.elsbroekerwei.nl 

4,515 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag