Gezonde, lekkere en kwalitatief goede hapjes! Nu ook nog eens met 10% Bol van Voordeel korting bij onze partner De Poelier Hillegom. Een must voor ieder feestje of gezellige avond! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 04/10/2022

Scroll to top

Top

Gezonde, lekkere en kwalitatief goede hapjes! Nu ook nog eens met 10% Bol van Voordeel korting bij onze partner De Poelier Hillegom. Een must voor ieder feestje of gezellige avond!

10% korting op party pan Poelier hillegom Bol van Voordeel

Op het gebied van eten van vlees/kip is er veel veranderd de laatste jaren. Maar ook ons idee over: vers, gezond, makkelijk en lekker is veranderd. De consument wordt zich steeds meer bewust dat supermarkt-food heel vaak ingrediënten bevat die niet zo heel gezond zijn. Daarnaast wordt er steeds minder gekookt en voor het gemak gekozen. Maar ook de “levensgenieters”, zoals eet gezelschappen, waar kwaliteit voorop staat, zijn in opkomst.

De ideeën van onze partner De Poelier Hillegom over verse, gezonde maaltijden en diverse specials sluiten daar naadloos op aan.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting op een Hapjespan gevuld met 100 hapjes. Met deze zogenaamde Party-Pan serveer je in een handomdraai warme hapjes. Alles wordt kant en klaar aangeleverd. Je heeft alleen een stopcontact nodig. Een must voor ieder geslaagd feestje!

Hoe werkt het?
De Party-Pan aanzetten met de deksel erop. De schakelaar op stand 1.
Af en toe roeren. Na 30 minuten is de inhoud warm. Voor het gebruik van de Party-Pan betaal je € 25,- borg die je terugkrijgt bij inlevering van de schone pan.
Prijs: € 49,50 per 100 hapjes; normaal € 55,-

Wist je dat De Poelier ook nog een andere smakelijke Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten? Klik op deze link!

10% korting op party pan Poelier hillegom Bol van Voordeel

Over De Poelier Hillegom
De Poelier Hillegom (onderdeel van vakvereniging ‘Uw Poelier”) is een ambachtelijk poeliersbedrijf waar je terecht kunt voor kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. Door de jaren heen hebben zij een trouwe vaste klantenkring opgebouwd. De klanten komen niet alleen uit Hillegom maar ook uit Heemstede, Lisse en Nieuw-Vennep en Haarlem.

Kijken, proeven… Kopen
Het assortiment varieert van verfijnde wildproducten tot robuuste kipdelen. Van huisgemaakte salades tot makkelijke kant-en-klaar maaltijden. En natuurlijk hun gekruide kip grillworst, met of zonder kaas. Kom eens langs om te kijken en te proeven. En om de heerlijkste producten te kopen.

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 uur – 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 uur – 16:00 uur

Wat: 10% korting op een gevulde hapjespan met 100 hapjes
Waar: Passage 24, 2181 EP Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-520106, info@poelierhillegom.nl, www.poelierhillegom.nl

 7,598 total views,  2 views today