De gezondheid van je huisdier is belangrijk! Daarvoor zijn vaccinaties essentieel. Maak nu gebruik van de vaccinatie-aanbieding van Mijn Dierenkliniek uit Lisse en Hillegom - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 21/03/2023

Scroll to top

Top

De gezondheid van je huisdier is belangrijk! Daarvoor zijn vaccinaties essentieel. Maak nu gebruik van de vaccinatie-aanbieding van Mijn Dierenkliniek uit Lisse en Hillegom

De gezondheid van je huisdier is belangrijk! Daarvoor zijn vaccinaties essentieel. Maak nu gebruik van de vaccinatie-aanbieding van Mijn Dierenkliniek uit Lisse en Hillegom

Natuurlijk wil je dat je huisdier gezond door het leven gaat. Net als bij mensen is het voor de gezondheid van onze hond, kat of konijn belangrijk dat hij op zijn tijd de juiste vaccinaties krijgt.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeel pas krijg je, bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom, € 10,- korting op de vaccinatie van je hond of kat en € 5,- op de vaccinatie van je konijn.

Naast deze tijdelijke actie heeft Mijn Dierenkliniek ook een doorlopende aanbieding namelijk 10% op een consult. Meer lezen over deze actie? Klik dan op deze link!

Over Mijn Dierenkliniek
Mijn Dierenkliniek is een moderne kliniek voor gezelschapsdieren. Om de diergeneeskundige kennis en daarmee de zorg zo optimaal mogelijk te maken volgen hun dierenartsen regelmatig nascholingen en cursussen.  Mijn Dierenkliniek kenmerkt zich door de tijd die zij voor uw huisdier nemen en de extra aandacht dat elk dier verdient.

Omdat zij uitsluitend werken op afspraak, zijn  de wachttijden tot een minimum beperkt.  Mijn Dierenkliniek beschikt o.a. over: uitgebreide bloedanalyse apparatuur, digitale rontgendiagnostiek, gasnarcose, narcosemonitoring, couveuze, zuurstofkooi, video-endoscopie, echo-apparaat, tandheelkundige apparatuur etc.

Wat: € 10,- korting op de vaccinatie van je hond/kat en € 5,- korting op de vaccinatie van je konijn
Wanneer: 1 februari t/m 30 juni 2023
Waar: Vivaldistraat 27A, Lisse (Poelmarkt), Vennipperhof 3 (Pr. Marijkestraat), Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  0252 – 830 380 (Lisse) en 0252 – 830345 (Hillegom) en www.mijndierenkliniek.nl

 10,143 total views,  6 views today