Golf-actie bij Tespelduyn: GRATIS Golfles op 8 en 25 januari bij Golfbaan Tespelduyn (Noordwijkerhout)! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 29/01/2020

Scroll to top

Top

Golf-actie bij Tespelduyn: GRATIS Golfles op 8 en 25 januari bij Golfbaan Tespelduyn (Noordwijkerhout)!

Gratis golfles Tespleduyn bol van voordeel

Golf is een super leuke sport en bij Landgoed Tespelduyn kun je fantastisch golfen Daarnaast kun je er heerlijk genieten van de combinatie van sport en gezelligheid. En als je klaar bent, schuif je lekker even aan voor een drankje of een hapje in het restaurant of op het terras van Tespelduyn.

De actie
Tespelduyn wil het golfen in de regio stimuleren. En daarom hebben ze twee dagen (woensdag 8 januari en zaterdag 25 januari) geprikt waarop je GRATIS een mooie golfles (12.30-14.00 uur) krijgt! Op één Bol van Voordeelpas mag je ook een vriend of vriendin meenemen.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding, meldt u dan tijdig aan. En vergeet niet om op de dag zelf ook je Bol van Voordeelpas mee te nemen! Reserveren kan via deze link!

Wist je dat Golfbaan Tespelduyn naast deze actie ook nog een mooie permanente Golf aanbieding heeft. Meer info? Klik op deze link!

Gratis golfles Tespleduyn bol van voordeel
Over Landgoed Tespelduyn
Bij Landgoed Tespelduyn kun je het hele jaar door fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre; oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting green of chipping green en/of op het pitchveld
.
Wat: GRATIS Golfles bij Golfbaan Tespelduyn
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: op woensdag 8 en zaterdag 25 januari
Hoe: Reserveer uw plaats door te klikken op deze link
Info: 0252 – 241 333 en events@tespelduyn.nl en www.tespelduyn.nl
Gratis golfles Tespleduyn bol van voordeel

1,242 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag