Gratis 5 jaar garantie op rolluiken en buitenzonwering bij ACB! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/06/2019

Scroll to top

Top

Gratis 5 jaar garantie op rolluiken en buitenzonwering bij ACB!

acb-zonwering-rolluiken-korting

De zomer komt er weer aan! De dagen worden langer en warmer. Tijd om je zonwering weer eens onder de loep te nemen.

Multifunctioneel
Zonwering heeft veel functies. Het is bijvoorbeeld hele goede isolatie: in de zomer wordt de warmte buiten gehouden en in de winter hou je de warmte binnen. Daarnaast zorgt zonwering voor een stukje privacy: het wordt voor je buren of de mensen die hun hond uitlaten een stuk lastiger om bij jou naar binnen te kijken. Goede rolluiken zorgen er ook voor dat jij en je kinderen genieten van een goede nachtrust. En daarnaast beschermt zonwering ook tegen verkleuring van je interieur. Wel zo fijn.

Knikarmschermen, markiezen, pergolaschermen
Zonwering is er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je natuurlijk buitenzonwering en binnenzonwering. Maar ook binnen die twee categorieën heb je heel veel keuze. Van knikarmschermen tot markiezen, van pergolaschermen tot uitvalschermen. En dan hebben we het nog niet eens over de kleuren en stijlen die je daarbinnen weer kunt kiezen! ACB helpt je graag een goede keuze te maken.

De actie
ACB Zonwering & Rolluiken heeft een mooie actie waar je gebruik van kunt maken. Je ontvangt namelijk gratis vijf jaar garantie op montage en reparatie van zonwering en rolluiken! Dat is drie jaar meer dan je normaal aan garantie ontvangt. Ook komen ze graag bij je aan huis om je gratis van advies te voorzien. Bovendien krijg je ook nog eens korting bij afname van meerdere rolluiken en of zonwering. Vraag naar de voorwaarden bij ACB.

Tip: wil je alvast een idee krijgen? Op Facebook vind je allerlei foto’s van zonwering die ACB Zonwering & Rolluiken gemonteerd heeft. 

Goede service
Bij ACB weet je zeker dat je goed zit. Eigenaar Alexander Beentjes heeft al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van binnen- en buiten zonwering. Als gecertificeerd lid van de branchevereniging ROMAZO bieden ze je de zekerheid van topproducten, vakkundig advies en goede service. “We maken alle zonweringsystemen precies op maat, dus conform de wensen van onze klanten. Ook gaat ACB alle voorkomende montageproblemen te lijf met het zelf ontwikkelen van montageprofielen. Voor elk venster hebben we wel een oplossing”, aldus Alexander Beentjes.

Over ACB Zonwering
Bij ACB Zonwering in Lisse kun je terecht voor je aankoop, reparatie en onderhoud van zonwering. Ze hebben een eigen werkplaats en showroom aan de Meer en Duin te Lisse. Doordat eigenaar Alexander Beentjes meerdere dagen in de week zonwering monteert is de showroom alleen open op dinsdag en zaterdag. Natuurlijk kan er wel een afspraak op alle andere dagen gemaakt worden. Door lage showroom kosten, zijn de prijzen bij ACB Zonwering & Rolluiken scherp. Ondanks de openingstijden, heeft ACB Zonwering wel een spoedservice van 07:00 – 23:00 uur.

Wat: 5 jaar gratis garantie op montage en reparatie van rolluiken en zonwering
Waar: Meer en Duin 54-F/G 2163 HC in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-532256 info@acb.nl en www.acb.nl

acb-logo

4,635 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag