GRATIS haal- en brengservice voor Bol van Voordeelleden bij een servicebeurt voor je fiets bij FietsUniek! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/02/2019

Scroll to top

Top

GRATIS haal- en brengservice voor Bol van Voordeelleden bij een servicebeurt voor je fiets bij FietsUniek!

gratis haal- en breng service FietsUniek

Hoe zou het zijn als je fietsenmaker je fiets ophaalt en weer terugbrengt? FietsUniek biedt dé oplossing: een gratis haal- en brengservice in de Bollenstreek. Deze service is niet alleen voor Bol van Voordeelleden die al klant zijn bij FietsUniek, maar ook voor mensen die eens kennis willen maken met de FietsUniek. Dus heb je een fiets die niet bij FietsUniek vandaan komt, maar die wel gerepareerd moet worden of een beurt nodig heeft? Geen probleem.

De actie
Wat kun je verwachten? FietsUniek komt je fiets thuis ophalen, kijkt hem helemaal na en repareert waar nodig, en daarna komt FietsUniek je fiets netjes terugbrengen. En het mooiste is….. De haal- en brengservice komt op het moment van jouw keuze en is helemaal gratis (in de Bollenstreek): je betaalt uitsluitend de reparatie- of onderhoudskosten die nodig zijn, en hierover informeert FietsUniek je van tevoren. Kan niet beter, toch?

FietsUniek haalt je fiets op wanneer dat jou uitkomt. Plan direct een afspraak via www.fietsuniek.nl/werkplaats (geef bij ‘opmerkingen’ aan dat je gebruik wilt maken van de Bol van Voordeel aanbieding) of bel Fabian op 0252-830201. Deze aanbieding is geldig t/m 28 februari aanstaande.

En kun je niet zonder je fiets? Dan is een (elektrische) leenfiets ook mogelijk. Deze hebben zij standaard bij zich.e-bikes Bollenstreek

Over FietsUniek
Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in hun assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is er in hun online fietsenwinkel. Maar zij gaan verder, veel verder, want zij willen je een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom biedt Fietsuniek een unieke service.

Bezoek FietsUniek Experience Center
Wat FietsUniek nog unieker maakt, is het Experience Center in Hillegom. Hier bieden zij 1200 m2 aan fietsbeleving voor het hele gezin. Zo kun je fietsen testen in een Virtual Reality omgeving, of drinkt een goede kop koffie in onze Bikes & Beans bar. Uiteraard vertellen de unieke adviseurs alles wat je maar wilt weten over je nieuwe fiets. Of laat je gebruikte fiets onderhouden in de professionele werkplaats.

Wat: GRATIS haal- en brengservice (in de Bollenstreek) bij een servicebeurt van je fiets
Waar: Arnoudstraat 10, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas, plannen via www.fietsuniek.nl/werkplaats of bel Fabian 0252-830201
Wanneer: t/m 28 februari
Informatie: info@fietsuniek.nl, www.fietsuniek.nl, 0252-830201
Openingstijden: maandag t/m woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag 09.00 – 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

468 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag