GRATIS inzethor t.w.v. € 95,- bij ieder nieuw Weru-kozijn met een draai-kiepraam bij Ambra Kozijnen in Sassenheim. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

GRATIS inzethor t.w.v. € 95,- bij ieder nieuw Weru-kozijn met een draai-kiepraam bij Ambra Kozijnen in Sassenheim.

Bol van Voordeel Ambra Weru kozijnen

Hout = onderhoud, een kunststof kozijn is zorgeloos genieten. Dat zeggen wij niet, dat zeggen ze bij onze partner Ambra Kozijnen in Sassenheim. En die kunnen het weten, want ze zijn erkend dealer en installateur van het bekende Duitse merk Weru: fabrikant van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Een kunststof kozijn van Weru heeft nauwelijks onderhoud nodig. Een paar keer per jaar een doekje erover bij het ramen lappen, klaar. Verder: stijlvolle ontwerpen, houtlook (waardoor een kunststof kozijn net echt hout lijkt), honderden kleuren, talloze opties en mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet eens over de duurzaamheid. Want een product van Weru is mooi en blijft mooi. Dat is die befaamde Duitse degelijkheid.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner Ambra Kozijnen uit Sassenheim een GRATIS inzethor voor ieder nieuw Weru-kozijn met een draai-kiepraam. Dit hoogwaardige inzethor van kwaliteitsfabrikant KeJe heeft een waarde van zo’n € 95,- per stuk.

Bol van Voordeel Ambra Weru kozijnen

Over Ambra Kozijnen
Ambra Kozijnen is de officiële dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru in de Duin- en Bollenstreek. Maar ook jouw adres voor raamdecoratie en horren van kwaliteitsmerken als KeJe en Verano, aluminium kozijnen, puien en deuren van Mondana, en kunststof voordeuren van Polytec.

Over Weru
Weru is een van de oudste, grootste en meest innovatieve leveranciers van kunststof kozijnen ter wereld. Ze maakten er tot dusver zo’n 25 miljoen. Het bedrijf werd opgericht in 1843 en levert al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen in Nederland. Alle kozijnen, deuren en schuifpuien worden vervaardigd in de fabriek in Zuid-Duitsland. Op maat, geheel naar jouw persoonlijke wensen. Kortom: Duurzaam, Degelijk en Duits.

Wat: Gratis inzethor t.w.v. € 95,- bij ieder nieuw Weru-kozijn met draai-kiepraam.
Waar: Industriekade 32, 2172 HW Sassenheim.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Info: 0252-830995, info@ambrakozijnen.nl, www.ambrakozijnen.nl

Loading