Gratis vergroting van je favoriete (vakantie)foto bij Fotoservicewinkel! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 29/01/2020

Scroll to top

Top

Gratis vergroting van je favoriete (vakantie)foto bij Fotoservicewinkel!

Fotoservicewinkel

Heb je tijdens de vakantie een berg foto’s gemaakt? Geniet samen met vrienden en familie nog even lekker na en print je leukste vakantiefoto’s uit. Deze kun je bijvoorbeeld inlijsten of in een fotoalbum plakken. Wanneer je (vakantie)foto’s bestelt bij onze partner Fotoservicewinkel, dan krijg je een extra verrassing.

De actie
Pashouders krijgen bij Fotoservicewinkel een leuke aanbieding. Zij krijgen namelijk een gratis vergroting van 20×30 cm van hun favoriete foto bij een bestelling van minimaal 10 foto’s. Perfect om aan de muur te hangen of cadeau te geven. Deze actie geldt zowel online (www.fotoservicewinkel.nl) als in de winkel bij de inname stations van Kodak.

Over Fotoservicewinkel
Fotoservicewinkel verkoopt alle accessoires die je nodig hebt bij je foto-uitrusting en beschikt over een ruim assortiment tassen, statieven, geheugenkaarten, flits toebehoren en filters. Daarnaast verzorgt Fotoservicewinkel workshops en cursussen op allerlei gebieden waarin ze je de mogelijkheden van je camera leren en laten zien hoe je die kunt gebruiken. Fotoservicewinkel is aangesloten bij Europafoto. Dit is een van de grootste inkoopclubs uit Europa. De belangrijkste camera’s van grote merken zoals Canon, Nikon, Samsung, Panasonic en Fuji hebben ze op voorraad tegen scherpe prijzen.

Wat: bij een digitale bestelling van min. 10 foto’s een gratis vergroting van 20×30 cm van je favoriete foto
Waar: Hoofdstraat 185, 2171 BC Sassenheim
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-211177, info@fotoservicewinkel.nl en www.fotoservicewinkel.nl

fotoservicewinkel6002

3,872 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag