GRATIS zonnebril of Nightview bril bij aankoop van een bril op sterkte voor Bol van Voordeel pashouders bij Eye Wish (Lisse) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/07/2019

Scroll to top

Top

GRATIS zonnebril of Nightview bril bij aankoop van een bril op sterkte voor Bol van Voordeel pashouders bij Eye Wish (Lisse)

gratis zonnebril nightview bril eye wish bol van voordeel

Een bril en zonnebril zijn al jaren een ‘modeartikel’ en geeft het karakter aan van de drager. En het is niet ongebruikelijk dat iemand meerdere brillen bezit; voor iedere situatie een andere bril. Wil je een mooie bril die bij je past en voor een mooie prijs. Dan ben je bij Eye Wish Opticiens uit Lisse aan het goede adres.

De actie
Pashouders krijgen op vertoon van hun Bol van Voordeelpas bij aanschaf van bril op sterkte (enkelvoudig/multifocaal) met standaard glazen (ontspiegeld en dunner geslepen) en
zonnebril of nightview bril cadeau tot max. € 180,-

Over Nightview brillen
Dit zijn brillen waarvan de glazen met een geel getint filter zijn uitgerust waardoor je extra comfortabel autorijdt in de schemer en nacht. Dankzij super ontspiegeling worden lichtschitteringen tot een minimum beperkt en krijgen je ogen meer rust. Voor iedereen prettig en ideaal als je last hebt van nachtblindheid.

Over Eye Wish Lisse
Bij Eye Wish Opticiens in Lisse vind je altijd de bril die bij je past. Bij hen kies je uit het meest gevarieerde assortiment brillen, zonnebrillen, lenzen en leesbrillen. Verder staat service, professionaliteit en daadwerkelijke aandacht voor de klant centraal bij Eye Wish Lisse. Zij vinden het mooiste van hun werk als klanten met een glimlach (en een mooie bril) op hun gezicht de winkel verlaten, daar worden zij nou echt blij van.

gratis zonnebril nightview bril eye wish bol van voordeel

Loop gerust binnen en maak kennis met Eye Wish Opiciens Lisse. Oogmeting bij voorkeur op afspraak.

Wat: GRATIS zonnebril of Nightview bril (tot max. € 180,-) bij aankoop van van bril op sterkte (enkelvoudig/multifocaal) met standaard glazen (ontspiegeld en dunner geslepen)
Waar: Blokhuis 1, 2161 EV in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-416716

2,685 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag