Gun jezelf en je familie het lekkerste en zuiverste water dat er bestaat. Goed voor uw gezondheid en met deze Bol van Voordeel ZeroWater aanbieding ook goed voor uw portemonnee - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 26/10/2021

Scroll to top

Top

Gun jezelf en je familie het lekkerste en zuiverste water dat er bestaat. Goed voor uw gezondheid en met deze Bol van Voordeel ZeroWater aanbieding ook goed voor uw portemonnee

zerowater aanbieding Bol van Voordeel

Nederland beschikt over relatief schoon drinkwater maar dat wil niet zeggen dat het niet beter/gezonder kan. Niet alleen zitten er mineralen in het kraanwater er zitten ook chemische stoffen (zoals pesticiden, medicijn- en drugsresten) in. Allemaal stoffen die de waterleidingbedrijven niet voor 100% kunnen verwijderen en zit dus in het water wat we drinken en gebruiken voor het bereiden van ons eten.

Met het ZeroWaterfilter schenk je echt 100% zuiver water, zonder kalk, mineralen en verontreiniging zoals medicijnresten etc. Niet alleen erg lekker maar ook nog eens veel beter voor je lichaam. Met ZeroWater heb je niet alleen het gezondste en lekkerste water je zet ook het lekkerste kopje thee en koffie, perfect en puur van smaak en kleur. En geen aanslag in je kopje of in je lichaam.

Het aanbod
Met je Bol van Voordeelpas krijg je 15% korting bij onze partner Thee-Water.nl bij bestelling van een ZeroWaterfilterkan van 2,4 liter incl. 2 filters via deze link bij www.thee-water.nl. Vermeld bij de bestelling in het invulveld ‘Kortingscode’ de code BOLVV15PROCENT. Bij de aankoop wordt gratis een TDS-meter geleverd waarmee je het kraanwater en het gefilterde water kunt meten.

Meer info over ZeroWater klik dan op volgende link voor een korte video.

Tevens krijgt u ook als Bol van Voordeel pashouder ook 10% korting op alle andere producten van Thee-water.nl, vermeld dan de code BOLVVKORTING bij het invulveld ‘Kortingscode (minimale besteding € 20,-).

zerowater aanbieding Bol van Voordeel

Over ZeroWater
We hebben allereerst te maken met de hardheid van het water. Dat is de aanwezigheid van mineralen uit de bodem, met name kalk en magnesium. Dat lijkt geen kwaad te kunnen maar het doet ook niets voor je lichaam. Wat doen die mineralen wel? Ze zorgen voor een droge schilferige huid en hopen zich op in je lichaam met kans op stijfheid en verkalking. Die kalkaanslag kun je ook zien op sanitair, apparaten en het is de kalk die ervoor zorgt dat bijv. je kopje thee minder helder is en aanslag in je kopje achterlaat. En dan hebben we het nog niet over de bijsmaak die het geeft.

Naast de mineralen heeft het Nederlandse kraanwater in toenemende mate te maken met chemische vervuiling van het milieu. Steeds meer chemische stoffen komen terecht in het grond- en oppervlaktewater. Dan hebben we het over pesticiden, hormonen, antibiotica en andere medicijnen, chemische afvalstoffen, nitraat (afkomstig uit mest) en zelfs resten van cocaine. Allemaal stoffen die de waterleidingbedrijven niet voor 100% kunnen verwijderen. Het water wat we drinken en gebruiken voor het bereiden van ons eten.

De verontreiniging in het kraanwater is te meten met een zgn. TDS-meter. TDS staat voor Total Dissolved Solids, oftewel de totale opgeloste vaste stoffen. Deze TDS-meter wordt meegeleverd met de ZeroWaterkan en meet de vervuilende deeltjes in ppm (parts per million) In Nederland is die waarde vaak tussen 200 en 300! Wat kun je hier nu aan doen? Je kunt flessen Spa blauw kopen maar ook die hebben een TDS waarde van 32. Maar dat is niet echt duurzaam, je sleept je een ongeluk met al die plastic flessen en het is duur.

Er zijn waterfiltersystemen die meer of minder verontreiniging uit het kraanwater halen. De bekendste is Brita, dit systeem haalt ongeveer de helft van de opgeloste vaste stoffen uit het water. Echter ZeroWater haalt, de naam zegt het al, vrijwel alle vervuiling uit het kraanwater. Met de bijgeleverde TDS-meter kun je zelf het kraanwater wat bij je uit de kraan komt en ook het gefilterde water meten. Nee, de meter is niet stuk, deze geeft dan, bij ZeroWater, echt 0 aan (bij een vers filter).

Dus echt zuiver water, zonder verontreiniging. Voor het lekkerste kopje koffie en thee, perfect en puur van smaak en een kleur die sprankelend helder is. En, geen aanslag in koffie- en theepot of -kopje. Daarnaast natuurlijk ook heerlijk om als puur en echt schoon water te drinken. Niet alleen lekker maar ook nog eens veel beter voor je lichaam. Als je geen aanslag in je strijkijzer, koffiezetter en andere apparatuur wilt, waarom dan wel in je lichaam?

zerowater aanbieding Bol van Voordeel

Over Thee-water.nl
Bij Thee-water.nl gaat het om genieten van goed gezette thee. Echte thee, gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis, oftewel de theeplant. Het pure spul, zonder allerlei toevoegingen. Bij goed gezette thee gaat het om kwaliteit, aandacht en genieten. Kwaliteit van de theebladeren en van het water.

Thee-water.nl zijn reseller van de absolute topkwaliteit thee van Mei Leaf. Don Mei heeft deze theeën persoonlijk ‘gesourced’ en alle thee is afkomstig van geselecteerde plantages die hun kwaliteitsthee in kleine oogsten leveren. Deze theeën, van de allerbeste kwaliteit, kun je vele malen opschenken.

Wat: 15% korting op een ZeroWaterkan van 2,4 liter incl. TDS-meter en 2 filters en 10% korting op alle andere producten op www.thee-water.nl (minimale besteding € 20,-)
Waar: www.thee-water.nl
Hoe: vul bij de bestelling de code in bij het invulveld ‘Kortingscode’
Informatie: 06-53417978, www.thee-water.nl, shop@thee-water.nl

zerowater aanbieding Bol van Voordeel

 

 8,331 total views,  2 views today