Heerlijk à la carte dineren en daarbij een GRATIS 2e dessert bij de Oude Pastorie (Lisse) en ook nog kans op mooie prijzen - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/08/2019

Scroll to top

Top

Heerlijk à la carte dineren en daarbij een GRATIS 2e dessert bij de Oude Pastorie (Lisse) en ook nog kans op mooie prijzen

Heerlijk à la carte dineren en daarbij een GRATIS 2e dessert bij de Oude Pastorie (Lisse) en ook nog kans  op mooie prijzen

Net nieuw in Lisse en nu al een begrip; De Oude Pastorie. Vanaf 1 november 2018 kun je er ook van woensdag tot en met zaterdag à la carte eten. De keuken is open tot 21.30 uur. Dus kom geniet van (h)eerlijke biologiche producten en gerechten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

De actie
Kom à la carte dineren bij de Oude Pastorie en krijg als Bol van Voordeel pashouder het tweede dessert gratis. Tevens maak je maandelijks kans op een mooie prijs.
1e prijs: een overnachting voor 2 personen in de B&B van de Oude Pastorie incl. ontbijt (t.w.v. € 110,-)
2e prijs: lunch voor 2 personen bij de Oude Pastorie (alcoholvrij)
3e prijs: ontbijt voor 2 personen bij de Oude Pastorie (alcoholvrij)

Wist je dat naast deze aanbieding de Oude Pastorie nog een andere smaakvolle aanbieding heeft? Meer weten? Klik hier!

Over de Oude Pastorie
De Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar je samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Bij De Oude Pastorie delen zij graag met jou hun passie voor smakelijke biologische gerechten met een twist van de Oudhollandse keuken. Je bent daarom van harte welkom om bij hen aan te schuiven voor een biologisch ontbijt, lunch, borrel of drankjes, vrij van geraffineerde suikers en ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen. Voor heerlijke broodjes, salades en borrelplateaus, vol met overheerlijke gerechten die je samen kunt delen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook aan de kinderen is gedacht, ze hebben speciaal voor hen een 100% biologisch baby- en kindermenu opgesteld, waaronder verse babyvoeding en speltpannenkoeken.

De Oude Pastorie maakt zoveel mogelijk gebruik van pure en seizoensgebonden producten die altijd biologisch zijn, gezond, verantwoord en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Wij letten vooral op natuurlijke, gezonde suikers en voedingsmiddelen die mineralen en vitaminen bevatten. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, of het nu om het ontbijt, lunch of borrel gaat, we hebben altijd meerdere keuzes. Eet je 100% vegan of vegetarisch? Juist dan hebben we een ruim aanbod, iedereen is dan ook van harte welkom!

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag tussen 09:00 – 20:00 uur. Elke dag is het mogelijk om te komen dineren en ze werken op reservering, maar als de deur open staat is iedereen meer dan welkom.

Wat: 2e dessert gratis bij à la carte lunch en/of diner incl. kans op mooie prijzen
Wanneer: 31 maart 2019
Waar: Grachtweg 2, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-204004, info@deoudepastorielisse.nl, www.deoudepastorielisse.nl

 

2,358 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag