Het hele jaar door genieten van de zon en haar gratis energie met de zonnepanelen aanbieding van Bernard Schulte - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/10/2020

Scroll to top

Top

Het hele jaar door genieten van de zon en haar gratis energie met de zonnepanelen aanbieding van Bernard Schulte

Het hele jaar door genieten van de zon en haar gratis energie met de zonnepanelen aanbieding van Bernard Schulte

Geniet jij ook zo van de zon? Wist je dat je het hele jaar door van deze zon kunt genieten? Door het plaatsen van zonnepanelen op je dak zorgt deze zon ervoor dat je het hele jaar door kunt beschikken over gratis energie! Met deze aanbieding van onze partner Bernard Schulte geniet je het hele jaar door van de zon.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 5% korting bij aankoop van zonnepanelen. Zo profiteer je optimaal van de mogelijkheden die zonne-energie je biedt. Bij het leggen van zonnepanelen op een ‘gemiddeld’ huis scheelt dit al gauw enkele honderden euro’s.

Over zonnepanelen
Zonnepanelen bestaan uit siliciumplaten die licht omzetten in elektrische stroom. Een omvormer zorgt er voor dat dit wordt omgevormd naar 230 volt wisselstroom.

Alle opgewekte zonnestroom gaat naar de omvormer naar het elektriciteitsnet. De stroom die je niet verbruikt, wordt teruggegeven aan het elektriciteitsnet. De elektriciteitsmeter loopt dan dus terug. Op deze manier gaat de opgewekte zonnestroom nooit verloren. Je kunt zo behoorlijk besparen op je stroomrekening

EXTRA VOORDEEL: De overheid betaalt uw BTW! Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen!!

Over Bernard Schulte
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Bernard Schulte B.V. terecht. Zowel voor de centrale verwarming, airconditioning, loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden.
Bernard Schulte B.V. heeft alles in huis wat u nodig heeft, dat is wel zo makkelijk!

Wat: 5% korting bij aankoop van zonnepanelen
Waar: Nijverheidsweg 10, 2215 MH Voorhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-211306, info@bernardschulte.nl en www.bernardschulte.nl

 

 9,263 total views,  2 views today