Hengelsporters uit de Bollenstreek opgelet!! Nu 10% Bol van Voordeelkorting bij onze partner Hengelsport Katwijk. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Hengelsporters uit de Bollenstreek opgelet!! Nu 10% Bol van Voordeelkorting bij onze partner Hengelsport Katwijk.

Hengelsporters uit de Bollenstreek opgelet!! Nu 10% Bol van Voordeelkorting bij onze partner Hengelsport Katwijk.

De Hengelsport is enorm populair in Nederland en deze populariteit is de laatste tijd alleen maar verder toegenomen. Gelukkig kunnen de liefhebbers van de hengelsport terecht bij speciaalzaken voor al hun spullen en vragen. Onze Partner Hengelsport Katwijk is de grootste en de meest veelzijdigste hengelsport speciaal zaak uit de regio met maar liefst zo’n 18.000 artikelen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting bij Hengelsport Katwijk de grootste hengelsport speciaalzaak uit de regio. Let op! Deze aanbieding geldt niet voor artikelen van het merk Shimano.

Wist je dat Hengelsport Katwijk ook een leuke Bol van Voordeel aanbieding heeft voor al hun dierenvoer? Meer weten? Klik op deze link!

Hengelsport Katwijk Bol van Voordeel

Over Hengelsport Katwijk
Sinds 1 maart 2021 is er op de bovenverdieping van de AH in de Zeilmakerstraat in Katwijk  een prachtige nieuwe vissportwinkel gevestigd, Hengelsport Katwijk. De sportvisser kijkt hier zijn ogen uit. Er is een assortiment gepresenteerd om je vingers bij af te likken en bestaat uit zo’n 18.000 artikelen. Dus geen nee te koop in deze grootste hengelsportwinkel van de regio. Vaste hengels en werphengels te kust en te keur. Basisvoer en smaakmakers volop. Alles wat de sportvisser nodig heeft en natuurlijk vers aas voor de binnen- en zeevisserij. Kortom een paleis voor iedere sportvisser en een bezoekje meer dan waard.

Wat: 10% korting op alle artikelen met uitzondering van Shimano artikelen
Waar: Zeilmakerstraat 2G, Katwijk
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-40 122 53, info@hengelsportkatwijk.nl, www.hengelsportkatwijk.nl

Hengelsport Katwijk Bol van Voordeel

Loading