Verras je Valentijn met een Jumbo rode liefdesballon van Heppie Store uit Lisse met Bol van Voordeel korting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 29/02/2020

Scroll to top

Top

Verras je Valentijn met een Jumbo rode liefdesballon van Heppie Store uit Lisse met Bol van Voordeel korting

Verras je Valentijn met een Jumbo rode liefdesballon van Heppie Store uit Lisse met Bol van Voordeel korting

Al in 496 na Christus riep Paus Gelasius 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Waar het vroeger nog ging om het anoniem kunnen uitspreken van je liefde, is het steeds meer een feest geworden om te vertellen hoeveel je van iemand houdt.

En hoe kun je dat beter doen dan met een prachtige felrode Jumbo Valentijnsballon van Heppie Store uit Lisse.

De actie
Als Bol van Voordeelpashouder ontvang je een Jumbo folieballon, leuk aangekleed met een kraagje van ballonnen en een gewichtje eraan zodat de ballon netjes neergezet kan worden voor € 19,95 i.p.v. € 22,50. Er kan gekozen worden uit verschillende Valentijnbedrukkingen.

De basisaanbieding
Naast de tijdelijke Valentijnsaanbieding heeft Heppie Store ook nog de Cadeauballon aanbieding die het hele jaar door geldt. Als pashouder van Bol van Voordeel ontvang je het hele jaar door meer dan 15% korting op deze Cadeauballon. Normaal kost deze ballon € 16,50 en met je pas betaal je slechts €14,50.

De Cadeauballon
De Cadeauballon is een leuke manier om je cadeau in te verpakken. En het is een echte blikvanger! De enige voorwaarde is dat je cadeautje niet te zwaar of scherp mag zijn, want het zou zonde zijn wanneer de ballon kapot gaat voordat je hem kan geven aan het feestbeest. Natuurlijk kun je ook geld of een cadeaubon laten verpakken in de Cadeauballon. De ontvanger hoeft alleen nog maar de ballon door te prikken om het cadeautje in handen te krijgen.

Over Heppie-Store
Heppie-Store is gespecialiseerd in ballondecoraties voor alle gelegenheden. En daarmee bedoelen we ook echt álle gelegenheden. Van een trouwfeest tot een geboorte, een uitvaart tot een zakelijke opening van een bedrijf of winkel. Op de site van Heppie-Store kun je een kleine indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is: ballonbogen, pilaren, cadeaudozen, specials… Heb je specifieke wensen? Heppie-Store kan elke speciale gelegenheid aankleden met ballonnen. In de winkel aan de Heereweg in Lisse (op het terrein bij Tuincentrum Overvecht) staat een enthousiaste team voor je klaar om met je mee te denken en je te adviseren.

Wat: Jumbo Valentijnsballon van € 22,50 voor € 19,95
Wanneer: tot en met 14 februari 2020
Waar: Heereweg 346, 2161 CC in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 427 391 en info@heppie-store.nl en www.heppie-store-lisse.nl

2,565 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag