Het schoonhouden van je dakkapel is een lastige en gevaarlijk klus maar je huis knapt er wel van op. Met onze partner WHJ dakkapelreiniging wordt dit een ‘fluitje van een cent’ en ook nog eens met 10% Bol van Voordeelkorting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/10/2020

Scroll to top

Top

Het schoonhouden van je dakkapel is een lastige en gevaarlijk klus maar je huis knapt er wel van op. Met onze partner WHJ dakkapelreiniging wordt dit een ‘fluitje van een cent’ en ook nog eens met 10% Bol van Voordeelkorting

Bol van Voordeel WHJ dakkapelreiniging

Het reinigen van vuile dakkapellen geeft uw dakkapel en huis niet alleen een fris en nieuw uiterlijk maar zorgt ook voor een langere levensduur. Onze partner WHJ dakkapelreiniging uit Hoofddorp is gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen en zorgt voor professionele en grondige schoonmaak van dakkapellen. Dit doen zij met veilige klimuitrusting, contragewichten en een gebrek aan hoogtevrees.

De actie
Op vertoon van je Bol vab Voordeelpas krijg je 10% Bol van Voordeelkorting bij het schoonmaken van de dakkapel. Bij het schoonmaken wordt de hele buitenzijde van de dakkapel meegenomen en worden groene aanslag, mos, zand en ander vuil van kozijnen, ramen, boeidelen, zijwangen en ventilatieroosters verwijderd tot slot worden ook de hemelwaterafvoer vrijgemaakt van vuil.

Bol van Voordeel prijzen dakkapel reiniging
– € 80,55 (normaal:€ 89,50) per dakkapel
– € 71,55 (normaal: € 79,50) per dakkapel (2 of meer dakkapellen)
– € 5,00 korting als de buren meedoen
– Prijzen van dakkapellen groter dan 6 meter zijn in overleg

Aanvullende opties voor dakkapel reiniging (over deze prijzen krijgt u ook 10% Bol van Voordeelkorting):
– Vuil werende wax behandeling: € 7,50
– Dakgoot legen: € 12,50
– Ramen lappen van andere kozijnen: prijs in overleg
– Binnenzijde rolluiken €35,00
– Buitenzijde rolluiken €15,00

Bol van Voordeel WHJ dakkapelreiniging

Over WHJ dakkapelreiniging
WHJ dakkapelreininging is gespecialiseerd in het schoonmaken van dakkapellen. Hierbij gaan zij professioneel en veilig te werk door het gebruik van klimuitrusting, touwen en contragewichten.

Alle prijzen zijn inclusief ramen lappen van de dakkapel. Uiteraard is het ook mogelijk om op vaste basis/contract je dakkapel te laten reinigen. Je bepaalt zelf hoe vaak zij bij je langskomen voor de schoonmaak. Bovendien bespaar je hiermee op de kosten.

Wat: 10% korting op standaardprijzen
Waar: Hoofddorp
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-83699531, www.whjdakkapelreiniging.nl en whjdakkapelreiniging@gmail.com

Bol van Voordeel WHJ dakkapelreiniging

 1,754 total views,  2 views today