Wegens succes verlengd!! -Een smakelijk aanbod!! Ontbijt of lunch met 2 personen (of meer) bij ‘Het Tussenstation Lisse’ en krijg ieder 2e ontbijt-, lunch- EN nagerecht GRATIS - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 14/07/2020

Scroll to top

Top

Wegens succes verlengd!! -Een smakelijk aanbod!! Ontbijt of lunch met 2 personen (of meer) bij ‘Het Tussenstation Lisse’ en krijg ieder 2e ontbijt-, lunch- EN nagerecht GRATIS

tussenstation bol van voordeel

Even lekker uitgebreid buiten de deur ontbijten of lunchen, wie wil dat nou niet? Of gewoon genieten van koffie met gebak.  Dat kan nu 7 dagen in de week voor een zeer smakelijke prijs. Dat wordt smullen geblazen!

Het aanbod:
Op vertoon van je Bol van Voordeel kaart krijg je, bij “Het Tussenstation” in het oude NS-station te Lisse, lunch, en nagerechten van de 2e persoon GRATIS bij restaurant . Het goedkoopste door jou gekozen gerecht word je gratis aangeboden.
Let op! Deze aanbieding is pas-/persoonsgebonden. Dus bij vertoon van 1 pas krijg je een voor- en/of hoofdgerecht gratis voor een 2e persoon. Wil je met zijn vieren eten en voor 2 personen een gratis voor- of hoofdgerecht krijgen dan moet je 2 Bol van Voordeelpassen overhandigen etc.

Over het Tussenstation:
Ontdek de magie van eten in een rijksmonument “Het Tussenstation” van Lisse. Met zijn eigentijdse inrichting is het of je bij Het Tussenstation in een andere wereld stapt. Begin de dag met een heerlijke verse croissant en een glas jus d’orange als ontbijt. Lekker lunchen is bij ons een pure verwennerij. Je kunt iedere dag kiezen uit diverse warme en koude broodjes en salades, die door onze ervaren chefs worden klaargemaakt. Je kunt er ook glutenvrij lunchen.

Wat: Ieder 2e ontbijt-, lunch- EN nagerecht 1 GRATIS bij ‘Het Tussenstation”
Waar: Stationsweg 59, Lisse
Wanneer: t/m 21 maart 2020
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-422202, www.hettussenstationlisse.nl en info@hettussenstationlisse.nl

 7,258 total views,  6 views today