HOERA GESLAAGD! Zet een geslaagde in het zonnetje d.m.v. het ‘Geslaagd-assortiment’ van Heppie Store (Lisse) en ook nog een 10% Bol van Voordeel korting op dat assortiment! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 04/06/2020

Scroll to top

Top

HOERA GESLAAGD! Zet een geslaagde in het zonnetje d.m.v. het ‘Geslaagd-assortiment’ van Heppie Store (Lisse) en ook nog een 10% Bol van Voordeel korting op dat assortiment!

HOERA GESLAAGD! Zet een geslaagde in het zonnetje d.m.v. het ‘Geslaagd-assortiment’ van Heppie Store (Lisse) en ook nog een 10% Bol van Voordeel korting op dat assortiment!

Lekker Geslaagd! Dus tijd voor een feestje en wat is er nou leuker om dit feestje lekker uitbundig te vieren met allerlei leuke ballonen en overige feest- en cadeauartikelen. En nergens in de Bollenstreek kan hiervoor beter terecht dan bij de Heppie- Store in Lisse.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting op gehele ‘Geslaagd-assortiment’ van Heppie-Store uit Lisse.

Wist je dat Heppie-Store naast deze aanbieding ook nog een doorlopende aanbieding heeft voor een zogenaamde ‘Cadeauballon’, meer weten klik op deze link.

Over de Heppie-Store
Heppie-Store is gespecialiseerd in ballondecoraties voor alle gelegenheden. En daarmee bedoelen we ook echt álle gelegenheden. Van een trouwfeest tot een geboorte, een uitvaart tot een zakelijke opening van een bedrijf of winkel. Op de site van Heppie-Store kun je een kleine indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is: ballonbogen, pilaren, cadeaudozen, specials… Heb je specifieke wensen? Heppie-Store kan elke speciale gelegenheid aankleden met ballonnen. In de winkel aan de Heereweg in Lisse (op het terrein bij Tuincentrum Overvecht) staat een enthousiaste team voor je klaar om met je mee te denken en je te adviseren.

Wat: 10% korting op het ‘Geslaagd-assortiment’ bij Heppie-Store
Waar: Heereweg 346, 2161 CC in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 427 391 en info@heppie-store.nl en www.heppie-store-lisse.nl

 7,677 total views,  6 views today